نظارت از کلینیک حیوانی در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۰:۳۷
نظارت از کلینیک حیوانی در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ

۲۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم کاری آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از کلینیک‌های حیوانی واقع در قریه آقتپه ولسوالی چهاربولک بازدید نمود.
این نظارت به هماهنگی با مدیریت مالداری ولسوالی چهاربولک صورت گرفت و هدف آن بررسی روند عرضه خدمات صحی و ترنری به مالداران و ارزیابی فعالیت‌های کلینیک بود.
در جریان نظارت، به داکتروترنران  مسؤول کلینیک‌ها در مورد رعایت نکات مهمی چون بررسی تاریخ ادویه جات، جلوگیری از استفاده داروهای تاریخ تیر و تاریخ نزدیک، تمدید جواز فعالیت در وقت معین، بهبود عرضه خدمات صحی و ترنری برای مالداران، ثبت دقیق فعالیت‌ها در کتاب و راجستر روزانه، توصیه‌های لازم داده شد.
ریاست زراعت بلخ این‌گونه نظارت‌ها را در راستای ارتقای کیفیت خدمات صحی حیوانی و حمایت بهتر از مالداران موثر دانسته و آن را بخشی از برنامه‌های دوامدار خود می‌داند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها