افزایش ۱۰ درصدی حاصلات بادنجان رومی در بغلان 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۵۴
افزایش ۱۰ درصدی حاصلات بادنجان رومی در بغلان 

۲۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که امسال حاصلات بادنجان رومی در این ولایت نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است.
براساس معلومات ارائه‌شده، در سال جاری بیش از ۹۷۳ هکتار زمین در سطح ولایت بغلان تحت کشت بادنجان رومی قرار گرفته است که از آن بیش از ۴۴ هزار و ۶۲۰ متریک تُن حاصل برداشت خواهد شد. این در حالی‌ست که در سال گذشته در حدود ۹۶۸ هکتار زمین زیر کشت بادنجان رومی بود که از آن ۴۰ هزار و ۶۸۱ متریک تُن محصول برداشت شده بود.
دهقانان ولسوالی‌های پل‌خمری، دند غوری، بغلان مرکزی، دهنه غوری و دوشی، علت این افزایش را کسب تجارب زراعتی، آشنایی با روش‌های معیاری کشت و استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده عنوان کرده‌اند.
به گفته مسئولان، استفاده از روش‌های معیاری و علمی کشت و دسترسی دهقانان به تخم‌های با کیفیت و اصلاح‌شده، در بهبود کمیت و کیفیت تولیدات زراعتی نقش بارز دارد و وزارت زراعت نیز تلاش دارد تا از این روند حمایت و آن را به سایر محصولات نیز تعمیم دهد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۱۵:۵۶
Background image

دیدار وزیر زراعت با معاون سازمان همکاری‌های اسلامی

۱۴ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با خلیل ابراهیم اوکر، معاون سازمان همکاری‌های اسلامی دیدار کرد.
در این دیدار روی نیازمندی‌های دهقانان و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۱۴:۲۲
Background image

توزیع تجهیزات حمایتی به مالداران در چخانسور

۱۴ اسد  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز با همکاری مؤسسه کمیته هالند برای افغانستان، ۴۵ قلم تجهیزات مورد نیاز مالداران را در ولسوالی چخانسور توزیع کرد.
این تجهیزات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۱۰:۱۵
Background image

آغاز فعالیت سه مؤسسه در دره‌صوف بالا  ولایت سمنگان

۱۴ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از آغاز فعالیت سه مؤسسه «دفتر ارتباط» (TLO)، «شرکای احیا و ساخت‌وساز» (PRB) و «کمک جهانی علیه گرسنگی» (WHH) در. . .

بازگشت به خبرها