دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان ریاست عمومی انسجام امور کوچی‌ها

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۵:۵
د کرنې او مالدارۍ مرستیال د کوچیانو چارو د سمون لوی ریاست له چارواکو سره وکتل

۱۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و کفیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با اعضای رهبری ریاست عمومی انسجام امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل دیدار نمود.
این دیدار در مقر وزارت زراعت برگزار شد و در آن، مولوی محمدبصر صاحب‌زاده رئیس عمومی انسجام کوچی‌ها، مولوی لعل محمد منیب رئیس خدمات اقتصادی و علفچر، مولوی محمد ادریس رئیس عرضه خدمت صحی و اسکان و جمعی از اعضای شورای رهبری کوچی‌ها حضور داشتند. از سوی وزارت زراعت نیز رؤسای مربوط و مشاوران تخنیکی معینیت شرکت کرده بودند.
در این نشست، نمایندگان کوچی‌ها درباره انکشاف صنعت مالداری، جلوگیری از امراض حیوانی، ایجاد کلینیک‌های حیوانی و مشخص‌سازی ساحات علفچر و مالچر صحبت کرده و خواهان همکاری مسئولان ولایتی در فعالیت‌های مالداری کوچی‌ها شدند.
مولوی صدراعظم عثمانی در پاسخ، ضمن ارائه معلومات در مورد فعالیت‌های انجام‌شده در بخش کنترول امراض حیوانی و تأثیر خشک‌سالی، اطمینان داد که به مشکلات و نیازهای کوچی‌های مالدار همانند سایر اقشار کشور رسیدگی خواهد شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۰:۴۹
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت و مؤسسات همکار در بغلان

۱۵ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان و مؤسسات همکار با حضور مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس غله‌جات وزارت زراعت، و سردار خان قانون‌مل، مدیر عمومی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۳۹
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی بنگی تخار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که در ادامهٔ برنامه‌های حمایتی از زنبورداران محلی، به همکاری مؤسسه میشن ایست، برای ۸ خانواده مستحق در قریه قلبراق بالای ولسوالی بنگی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۱۸
Background image

دیدار رئیس عمومی منابع طبیعی با مسئولین دفتر کمیته ناروی

ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری اعلام کرد که مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی این ریاست، با مسئولین دفتر کمیته ناروی دیدار و درباره فعالیت‌های این دفتر در بخش تولید. . .

بازگشت به خبرها