افتتاح سردخانه ۲۰ متریک تنه با سیستم سولری در ولسوالی قیصار فاریاب

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۵:۴۹
افتتاح سردخانه ۲۰ متریک تنه با سیستم سولری در ولسوالی قیصار فاریاب

۱۶ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
یک باب سردخانه عصری با ظرفیت ۲۰ متریک تن محصولات زراعتی، به همکاری دفتر ولایتی کمیته ناروی مقیم میمنه در قریه سرآسیاب ولسوالی قیصار ولایت فاریاب اعمار و به بهره‌برداری سپرده شد.
این سردخانه که با سیستم انرژی آفتابی (سولری) فعالیت می‌کند، به هدف کاهش ضایعات، حفظ کیفیت و افزایش ارزش اقتصادی محصولات زراعتی دهقانان ساخته شده است. هزینه مجموعی این پروژه حدود ۲۵ هزار دالر آمریکایی تخمین شده که به طور کامل از انرژی آفتابی بهره‌ می‌برد و از نگاه تخنیکی، یک گام مؤثر در جهت رشد زراعت پایدار در منطقه به‌شمار می‌رود.
در مراسم افتتاح، مولوی جان مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب، با ابراز امتنان از همکاری نهاد تطبیق‌کننده، تأکید نمود که ایجاد چنین تأسیساتی در تنظیم بازار، جلوگیری از ضایع‌شدن محصولات و افزایش عواید دهاقین نقش مهم دارد.
او ابراز امیدواری کرد که بهره‌برداری از این سردخانه بتواند زمینه بهتر نگهداری محصولات و افزایش درآمد دهقانان محل را فراهم سازد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۹:۵۱
Background image

انتقال زمین به شماری از ادارات امارتی از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری

۱۵ سلواغه ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست امور اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، قراردادهای انتقال زمین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۷:۱۷
Background image

بازدید والی بدخشان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری


۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
والی ولایت بدخشان، مولوی محمد اسماعیل غزنوی، همراه با شماری از رؤسای ادارات امارتی، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید به عمل آورد.
در این بازدید، والی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۰:۴۰
Background image

توزیع گندم و پول نقد برای ۱۲۰۰ خانواده بازگشته در فراه آغاز شد

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، روند توزیع کمک‌های غله و نقدی برای خانواده‌های جدید بازگشته در ولایت فراه آغاز شد. این برنامه با. . .

بازگشت به خبرها