برگزاری جلسه هماهنگی برای جلوگیری از قطع جنگلات و حفاظت از منابع طبیعی

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۹:۱۷
د ځنګلونو د پرې کېدو د مخنیوي او د طبیعي سرچینو د ساتنې په پار د همغږۍ غونډه ترسره شوه

۱۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور جلوگیری از قطع جنگلات و تقویت روند حفاظت از منابع طبیعی، جلسه‌ای با حضور معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، مولوی بازمحمد فیضان، برگزار شد.
در این جلسه، مولوی عبدالحق مخدوم معین پلان و پالیسی وزارت امور داخله، نماینده وزارت مالیه، مولوی سراج‌الحق ذاکری رئیس تنظیم امور جنگلات و سایر مسئولان اشتراک داشتند.
شرکت‌کنندگان پیرامون تعیین محافظان برای ساحات جنگلی، راهکارهای حفاظت از جنگلات پسته در ولایت‌های مختلف، آگاهی‌دهی به باشنده‌گان محل‌های جنگلی در مورد اهمیت منابع طبیعی و نقش جوامع محلی در حفاظت از جنگلات بحث و تبادل نظر کردند.
همچنین روی پلان عمل برای مدیریت فعالیت‌های صنعت‌کاران، مراکز پروسس چوب و برنامه‌های احیای جنگلات نیز گفتگو صورت گرفت.
قابل ذکر است که به‌دستور رهبری امارت اسلامی افغانستان، کمیته‌ای متشکل از معینان وزارت‌های زراعت، مالیه، تجارت، داخله، دفاع و استخبارات به هدف حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قاچاق چوب تشکیل شده است که جلسات منظم ماهانه را برای پی‌گیری این روند برگزار می‌نماید.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها