برگزاری جلسه هماهنگی برای جلوگیری از قطع جنگلات و حفاظت از منابع طبیعی

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۹:۱۷
د ځنګلونو د پرې کېدو د مخنیوي او د طبیعي سرچینو د ساتنې په پار د همغږۍ غونډه ترسره شوه

۱۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور جلوگیری از قطع جنگلات و تقویت روند حفاظت از منابع طبیعی، جلسه‌ای با حضور معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، مولوی بازمحمد فیضان، برگزار شد.
در این جلسه، مولوی عبدالحق مخدوم معین پلان و پالیسی وزارت امور داخله، نماینده وزارت مالیه، مولوی سراج‌الحق ذاکری رئیس تنظیم امور جنگلات و سایر مسئولان اشتراک داشتند.
شرکت‌کنندگان پیرامون تعیین محافظان برای ساحات جنگلی، راهکارهای حفاظت از جنگلات پسته در ولایت‌های مختلف، آگاهی‌دهی به باشنده‌گان محل‌های جنگلی در مورد اهمیت منابع طبیعی و نقش جوامع محلی در حفاظت از جنگلات بحث و تبادل نظر کردند.
همچنین روی پلان عمل برای مدیریت فعالیت‌های صنعت‌کاران، مراکز پروسس چوب و برنامه‌های احیای جنگلات نیز گفتگو صورت گرفت.
قابل ذکر است که به‌دستور رهبری امارت اسلامی افغانستان، کمیته‌ای متشکل از معینان وزارت‌های زراعت، مالیه، تجارت، داخله، دفاع و استخبارات به هدف حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قاچاق چوب تشکیل شده است که جلسات منظم ماهانه را برای پی‌گیری این روند برگزار می‌نماید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان سازمان غذایی جهان

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با مسئولان سازمان غذایی جهان (WFP)، در مورد گسترش همکاری‌ها، هماهنگی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۱
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت روند مدیریت و جمع‌آوری عواید در بلخ را بررسی کرد

۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت بلخ، با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۴:۴۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS