نشست مشورتی رهبری وزارت زراعت با هیئت چینایی درباره اعمار سه باب سردخانه

user-admin
شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۹:۲۹
د کرنې وزارت د مشرتابه او چینایي پلاوي ترمنځ د درېیو سړو خونو د جوړولو په اړه مشورتي غونډه

۱۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست مشورتی به هدف هماهنگی بیشتر برای اعمار سه باب سردخانه در ولایات مختلف کشور، امروز تحت سرپرستی مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور انجینران و مشاوران وزارت و هیئتی از نمایندگان سفارت و حکومت چین در کابل برگزار گردید.
در این نشست، روی جوانب تخنیکی و اجرایی پروژه اعمار سردخانه‌ها بحث صورت گرفت. معین آبیاری و منابع طبیعی ضمن قدردانی از همکاری هیئت چینایی، گفت که بررسی‌ها، سروی و مشخص‌سازی موقعیت‌های اعمار این سردخانه‌ها با همکاری هیئت افغانی انجام شده و اکنون انتظار می‌رود که کار عملی ساخت آن‌ها در آینده نزدیک آغاز گردد.
وی افزود که امارت اسلامی افغانستان از این پروژه استقبال می‌کند و امیدوار است که تطبیق آن گامی مهم در راستای رشد زیرساخت‌های زراعتی و کاهش ضایعات محصولات باشد.
قابل ذکر است که هیئتی از انجینران چینایی چندی پیش به افغانستان سفر نموده و پس از بررسی‌های میدانی، سه موقعیت را در ولایت های کابل و بلخ  جهت اعمار سردخانه‌ها با ظرفیت هر سردخانه  ۱۵ هزار تن مشخص ساختند. این سردخانه‌ها نقش مهمی در نگهداری معیاری محصولات زراعتی خواهند داشت و زمینه بهترسازی بازار فروش برای دهقانان را فراهم می‌سازند

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۹:۵۴
Background image

توزیع کود و گندم بذری اصلاح‌شده برای ایجاد قطعات نمایشی گندم در بادغیس

 ۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به‌منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصل‌دهی گندم، برای ۱۴ قطعه نمایشی گندم در ولسوالی‌های قادس، دره‌بوم، مقر، آب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان سازمان غذایی جهان

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با مسئولان سازمان غذایی جهان (WFP)، در مورد گسترش همکاری‌ها، هماهنگی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۱
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت روند مدیریت و جمع‌آوری عواید در بلخ را بررسی کرد

۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت بلخ، با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

BACK TO NEWS