برگزاری نمایشگاه یک‌روزه محصولات زراعتی و صنایع دستی در سمنگان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۵:۳۲
برگزاری نمایشگاه یک‌روزه محصولات زراعتی و صنایع دستی در سمنگان

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نمایشگاه یک‌روزه‌ای از محصولات زراعتی، تولیدات داخلی و صنایع دستی، امروز در شهر ایبک، مرکز ولایت سمنگان برگزار شد.
عبدالخلیل کریمی، آمر امور زراعتی ریاست زراعت سمنگان، گفت که این نمایشگاه به همکاری مؤسسه آلمانی کمک به گرسنگان جهان (WHH) و در هماهنگی با ریاست زراعت این ولایت راه‌اندازی شده است.
در این نمایشگاه ۲۸ غرفه از محصولات زراعتی، صنایع دستی و تولیدات داخلی که از مرکز و ولسوالی‌های مختلف ولایت سمنگان گردآوری شده بود، به نمایش گذاشته شد.
هدف از برگزاری این نمایشگاه، معرفی محصولات محلی به مردم، تقویت فرهنگ استفاده از تولیدات داخلی و حمایت از صنایع و دست‌ساخته‌های محلی عنوان شده است. مسئولان زراعت ابراز امیدواری کردند که برگزاری چنین برنامه‌هایی بتواند زمینه بازاریابی بهتر و افزایش عواید تولیدکنندگان داخلی را فراهم سازد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۳:۱
Background image

توزیع ۱۰ هزار خریطه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان سمنگان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از توزیع ۱۰ هزار خریطه ویژه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان خبر داد.
این برنامه از سوی مدیریت عمومی حفاظه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۴۳
Background image

برگزاری جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور مؤسسات همکار در ولایت بامیان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور نمایندگان مؤسسات همکار، مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و سایر اشتراک‌کنندگان، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۳۷
Background image

سیر علمی محصلان پوهنځی زراعت از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
شماری از محصلان پوهنځی زراعت همراه با استادان خویش و با حضور رئیس پوهنځی زراعت، در چارچوب یک برنامه سیر علمی از بخش‌های مختلف ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت. . .

بازگشت به خبرها