توزیع وسایل زراعتی برای فامیل‌های مستحق در ولسوالی بگرام ولایت پروان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۱۱:۲۳
توزیع وسایل زراعتی برای فامیل‌های مستحق در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۴ سرطان ۱۴۰۴  هـ.ش
به اساس هدایت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، روند توزیع وسایل زراعتی برای فامیل‌های واجد شرایط در ولسوالی بگرام آغاز گردید.
در این برنامه، وسایل مورد نیاز برای تطبیق برنامه کشت سمارق به خانواده‌هایی توزیع شد که قبلاً از سوی تیم کوبو سروی و شناسایی شده بودند. همچنان وسایل لازم برای ساخت گلخانه‌های سبز نیز برای ۱۲۵ فامیل مستحق که از قبل توسط دفتر محترم ناروی سروی شده بودند، توزیع گردید.
در چارچوب این برنامه، از سوی دفتر ارتقای اجتماعی برای هر فامیل تعداد ۶ بوری سمنت و ۱۲ پایه سپل آهنی توزیع شد تا کار ساختمان سبزخانه‌ها آغاز گردد. ساختمان این گلخانه‌ها توسط شرکت قراردادی به‌زودی آغاز خواهد شد.
ریاست زراعت ولایت پروان با تطبیق این‌گونه برنامه‌ها در تلاش است تا زمینه‌ رشد زراعتی، خودکفایی اقتصادی و بهبود وضعیت معیشتی خانواده‌های دهقانی را فراهم سازد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۹:۵۴
Background image

امسال بیش از ۱۵۸ هزار متریک تُن پنبه در افغانستان برداشت شد

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
آمارهای ریاست احصاییه و معلومات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری نشان می‌دهد که در سال جاری ۱۵۸ هزار و ۲۰۵ متریک تُن پنبه در سراسر کشور برداشت شده است.
ولایت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۹:۵۱
Background image

انتقال زمین به شماری از ادارات امارتی از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری

۱۵ سلواغه ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست امور اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، قراردادهای انتقال زمین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۷:۱۷
Background image

بازدید والی بدخشان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری


۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
والی ولایت بدخشان، مولوی محمد اسماعیل غزنوی، همراه با شماری از رؤسای ادارات امارتی، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید به عمل آورد.
در این بازدید، والی. . .

بازگشت به خبرها