توزیع کندوهای نگهداری غله و آرد برای دهاقین ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۶
توزیع کندوهای نگهداری غله و آرد برای دهاقین ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۳۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به دستور رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، در ولسوالی سیاگرد، ۱۷۸ کندو برای نگهداری غله و آرد گندم بین دهاقین این ولسوالی توزیع شد.
این اقدام در پی توزیع ۱ هزار ۱۰۰ سهم تخم گندم اصلاح شده بذری در سال ۱۴۰۳ هـ.ش توسط موسسه ناروی در ولسوالی سیاگرد انجام شده بود. اکنون بخشی از این سهم‌ها جهت نگهداری غله جات و آرد گندم بین کشاورزان اختصاص یافته است.
توزیع کندوها توسط موسسه ارتقای ظرفیت (موسسه سؤ) انجام شد تا به دهاقین در حفظ و نگهداری بهتر محصولات زراعتی‌شان کمک شود.
این برنامه در راستای حمایت از دهقانان و بهبود فرآیند نگهداری غله‌ها در این ولسوالی صورت گرفته است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها