آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با همکاری سازمان زراعت ملل متحد و مؤسسه اکتید راه‌اندازی کرد.
این کمپاین، با توزیع پوسترهای آموزشی و دواپاشی در گنج بازارهای فروش بز و گوسفند، به‌ویژه در شهر میمنه و ولسوالی‌های مختلف، تا روزهای پیش از عید سعید اضحی ادامه خواهد یافت.
هدف اصلی این برنامه، بلند بردن سطح آگاهی مالداران، قصابان و مردم در مورد خطرات تب کانگو و جلوگیری از انتقال این بیماری از حیوان به انسان عنوان شده است.
داکتر ارسلان حیدری، مدیر عمومی صحت حیوانی فاریاب، از همه شهروندان، به‌ویژه قصابان خواست تا توصیه‌های صحی را جدی گرفته و در حفظ سلامت فردی و اجتماعی سهم بگیرند.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب تأکید دارد که تلاش‌ها برای جلوگیری از شیوع تب کانگو به‌گونه جدی ادامه داشته و همکاری مردم در این زمینه بسیار مهم است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۵:۳۲
Background image

برگزاری نمایشگاه یک‌روزه محصولات زراعتی و صنایع دستی در سمنگان

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نمایشگاه یک‌روزه‌ای از محصولات زراعتی، تولیدات داخلی و صنایع دستی، امروز در شهر ایبک، مرکز ولایت سمنگان برگزار شد.
عبدالخلیل کریمی، آمر امور زراعتی ریاست زراعت سمنگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۵۷
Background image

نظارت تخنیکی از مواد پوشش سبزخانه‌های معیاری در بامیان انجام شد

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان با همکاری هیئت تخنیکی پروگرام انکشافی ملل متحد (UNDP) از مواد پوشش سبزخانه‌ها (گرین هوس) در گدام این شرکت در مرکز بامیان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۵۷
Background image

افزایش کشت نبات هنگ در ولایت لوگر؛ بیش از ۴۰۰ جریب زمین زیر کشت رفت

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت و مالداری ولایت لوگر می‌گویند که کشت نبات هنگ در این ولایت نسبت به سال گذشته سه درصد افزایش یافته و به بیش از ۴۰۰ جریب زمین توسعه یافته است.
قاری. . .

BACK TO NEWS