دیدار رهبری وزارت  زراعت با رئیس موسسه «زرع برای مردم» 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۱۶:۳۴
د کرنې وزارت مشرتابه «د خلکو لپاره کښت» مؤسسې له رییس سره وکتل

مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دیداری با حضور معینان این وزارت  با جیمز برت ، رئیس موسسه «زرع برای مردم» در وزارت، پیرامون تطبیق یک پروژه بزرگ در بخش جلوگیری از تخریب زمین و تقویت زراعت در افغانستان گفتگو کرد.
وزیر زراعت در این دیدار با تأکید بر شفافیت، هماهنگی و مسوولیت‌پذیری موسسات و مستفیدین گفت: « نیاز است که پروژهای بیشتر جهت حمایت از زراعت و جلو گیری از صحرا گرایی در کشور تطبیق با موثریت و شفافیت کامل تطبیق شود و  ما می‌خواهیم که مسئولین و مستفیدین در قبال بودیجه‌ای که در یک پروژه مصرف می‌شود، پاسخ‌گو باشند. این حق مردم و دهاقین است.»
وی افزود که تطبیق پروژه‌ها باید در هماهنگی و تحت نظارت مستقیم وزارت زراعت انجام شود تا نتایج مؤثر و مفید برای دهاقین و مردم به‌دست آید.
در ادامه، رئیس موسسه «زرع برای مردم» تعهد سپرد که پروژه پس از امضای تفاهم‌نامه، زیر نظر وزارت زراعت و نهادهای بین‌المللی، به ویژه کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مقابله با صحرازدایی (UNCCD)، تطبیق خواهد شد.
این پروژه که تحت نام «جلوگیری از تخریب زمین» طرح شده، که  هدف این پروژه، تأمین امنیت غذایی، خودکفایی دهاقین از طریق زراعت و تجارت محصولات زراعتی و انکشاف اقتصاد پایدار اجتماعی عنوان شده است.
در این دیدار، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی، و ملا آغاجان آخند معین مالی و اداری وزارت زراعت نیز حضور داشتند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۵:۴۹
Background image

نزدیک به ۱۷۶ هکتار باغ پسته در بادغیس احیا شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت بادغیس می‌گویند که پس از روی کار آمدن امارت اسلامی افغانستان، نزدیک به ۱۷۶ هکتار زمین در این ولایت به باغات پسته اختصاص یافته و دوباره احیا شده. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۵:۴۸
Background image

بازدید رئیس زراعت تخار از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی کلفگان

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
به سلسله برنامه‌های نظارت منظم از فعالیت‌های مدیریت‌های خدمات زراعتی ولسوالی‌ها، قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار همراه با هیئت همکارش از مدیریت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۵:۴۸
Background image

بازدید از جریان اعمار فارم مرغ پروری در تخار

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از روند اعمار فارم پرورش مرغ در قریه جغتای ولسوالی خواجه غار  بازدید به عمل آوردند .
این فارم که شامل دو سالون با ظرفیت. . .

بازگشت به خبرها