آغاز کمپاین مبارزه با کنه‌ها و بیماری تب خون‌دهنده کانگو در ولایت لوگر

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۹:۱۹
آغاز کمپاین مبارزه با کنه‌ها و بیماری تب خون‌دهنده کانگو در ولایت لوگر

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر با همکاری تخنیکی دفتر خوراک و زراعت ملل متحد، کمپاین مبارزه با کنه‌ها و جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو  را رسماً آغاز کرد.
این کمپاین به ابتکار آمریت مالداری و صحت حیوانی ولایت لوگر راه‌اندازی شده و مراسم افتتاح آن با حضور رئیس زراعت ولایت مولوی شیرآقا «پیر حبیب‌الرحمن»، آمر مالداری و صحت حیوانی داکتر خان شیرین «خسروی» و داکتران تخنیکی اداره مربوط برگزار گردید.
در جریان این کمپاین، دواپاشی و ضدعفونی‌سازی حیوانات و محل نگهداری آن‌ها در مرکز ولایت و ولسوالی‌های برکی‌برک و محمد آغه اجرا می‌شود.
هدف این برنامه، جلوگیری از شیوع بیماری تب خون‌دهنده کانگو در میان حیوانات و انتقال آن به انسان‌ها، از طریق کاهش و کنترول کنه‌ها در مناطق آسیب‌پذیر است. این اقدام گامی مهم در راستای تأمین صحتمندی حیوانات، کاهش خطرات صحی برای جامعه و بهبود وضعیت بهداشت محیطی به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۳۰
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت از پروژه‌های ساختمانی و آبیاری در کندز نظارت کرد

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی عبدالمجید مبارک رئیس تدارکات این وزارت، به ولایت کندز سفر نمود. هدف از این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۵
Background image

کمپاین‌های منظم علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» در ولایت کندز در جریان است

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از طریق بخش حفاظت نباتات، کمپاین‌هایی را علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» آغاز کرده است تا از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۴
Background image

انجام فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع آفات گدام‌ها، حفظ کیفیت گندم ذخیره‌شده و تأمین امنیت غذایی، عملیات فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه با همکاری مدیریت حفاظت نباتات و. . .

بازگشت به خبرها