برگزاری برنامه آموزشی در مورد  تب  کانگو برای ۶۰ واحد ساحوی وترنری در زون شمال‌شرق

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۹:۱۳

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز اعلام کرد که ورکشاپ آموزشی یک‌روزه‌ای به‌منظور ارتقای آگاهی و ظرفیت ۶۰ واحد ساحوی وترنری (VFU) از ولایات کندز، تخار و بغلان در زون شمال‌شرق برگزار گردید.
در مراسم افتتاح این برنامه، مولوی محراب‌الدین بلال، رئیس زراعت کندز، ضمن خوش‌آمدگویی به اشتراک‌کنندگان، بر اهمیت تطبیق کمپاین پیش‌گیری از تب خون‌دهنده کانگو تأکید کرد و هدایت‌های لازم را برای اجرای موفق این برنامه ارائه نمود.
به گفته مسئولان، این آموزش گامی مؤثر در ارتقای ظرفیت متخصصین مالداری برای اجرای کمپاین مبارزه با کنه در سطح منطقه محسوب می‌شود. تب خون‌ریزی کریمه–کانگو (CCHFV) یکی از امراض زئونوتیک خطرناک بوده و تهدیدی جدی برای صحت عامه در کشور به‌شمار می‌رود.
در پایان این برنامه آموزشی، برای هر اشتراک‌کننده یک بسته ابزار شامل دواهای ضدپرازیتی (سیپرمترین) و تجهیزات محافظتی شخصی (PPE) توزیع گردید. این مواد برای ضدعفونی بازارهای حیوانات، پناهگاه‌های دام و گذرگاه‌های ورودی هر ولایت و ولسوالی مورد استفاده قرار خواهد گرفت تا از گسترش بیشتر این ویروس جلوگیری شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۹:۵۴
Background image

توزیع کود و گندم بذری اصلاح‌شده برای ایجاد قطعات نمایشی گندم در بادغیس

 ۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به‌منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصل‌دهی گندم، برای ۱۴ قطعه نمایشی گندم در ولسوالی‌های قادس، دره‌بوم، مقر، آب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان سازمان غذایی جهان

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با مسئولان سازمان غذایی جهان (WFP)، در مورد گسترش همکاری‌ها، هماهنگی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۱
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت روند مدیریت و جمع‌آوری عواید در بلخ را بررسی کرد

۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت بلخ، با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

BACK TO NEWS