کمپاین ادویه‌پاشی طویله‌ها به‌منظور کنترول بیماری تب خون‌دهنده کانگو در بادغیس آغاز شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۱۴:۴۴
کمپاین ادویه‌پاشی طویله‌ها به‌منظور کنترول بیماری تب خون‌دهنده کانگو در بادغیس آغاز شد

با نزدیک شدن عید سعید قربان، کمپاین ادویه‌پاشی طویله‌ها و محلات عمومی بود و باش حیوانات در سطح مرکز و ولسوالی‌های ولایت بادغیس آغاز گردید. این برنامه به هدف کنترول بیماری تب خون‌دهنده کانگو با حمایت مالی دفتر خوراک و زراعت سازمان ملل متحد توسط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس راه‌اندازی شده است.
در جریان این کمپاین، طویله‌ها و حیواناتی که دارای پرازیت‌ به‌ویژه کنه‌ها می‌باشند توسط پرسونل وترنری آمریت مالداری و کلینیک‌های صحت حیوانی، ادویه‌پاشی می‌شوند تا از گسترش این بیماری جلوگیری گردد.
همچنان در کنار تطبیق عملی این برنامه، برای مالداران برنامه‌های آموزشی و آگاهی‌دهی راه‌اندازی شده و پوسترهای معلوماتی نیز نصب و توزیع می‌گردد تا آگاهی عامه پیرامون پیش‌گیری از بیماری تب خون‌دهنده کانگو افزایش یابد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۵:۴۹
Background image

نزدیک به ۱۷۶ هکتار باغ پسته در بادغیس احیا شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت بادغیس می‌گویند که پس از روی کار آمدن امارت اسلامی افغانستان، نزدیک به ۱۷۶ هکتار زمین در این ولایت به باغات پسته اختصاص یافته و دوباره احیا شده. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۵:۴۸
Background image

بازدید رئیس زراعت تخار از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی کلفگان

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
به سلسله برنامه‌های نظارت منظم از فعالیت‌های مدیریت‌های خدمات زراعتی ولسوالی‌ها، قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار همراه با هیئت همکارش از مدیریت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۵:۴۸
Background image

بازدید از جریان اعمار فارم مرغ پروری در تخار

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از روند اعمار فارم پرورش مرغ در قریه جغتای ولسوالی خواجه غار  بازدید به عمل آوردند .
این فارم که شامل دو سالون با ظرفیت. . .

بازگشت به خبرها