اشتراک مسئولان زراعت بغلان در نشست حمایت از مشارکت مردمی برای حفاظت از محیط زیست

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۶ - ۱۱:۵۲
اشتراک مسئولان زراعت بغلان در نشست حمایت از مشارکت مردمی برای حفاظت از محیط زیست

۶ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی تحت عنوان «حمایت از مشارکت مردمی برای تقویت همکاری‌ها در راستای حفاظت از محیط زیست و کاهش تأثیرات تغییر اقلیم» در شهر پلخمری با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، وکلای گذر نواحی شش‌گانه شهر و نمایندگان مؤسسات همکار، برگزار گردید.
در این نشست، مولوی شاه محمود ترابی آمر امور زراعتی و ولی امرخیل، مدیر عمومی سیستم معلومات و عواید ریاست زراعت ولایت بغلان، به نمایندگی از این اداره اشتراک ورزیدند. این برنامه از سوی دفتر سازمان ملل متحد (یوناما) با همکاری ریاست محیط زیست و شاروالی شهر پلخمری راه‌اندازی شده بود.
آغاز برنامه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط مولوی ترابی همراه بود. سپس سید اکبر امیری، رئیس دفتر یوناما، از حضور گسترده مهمانان ابراز قدردانی کرده و بر اهمیت مشارکت مردمی در مقابله با تغییرات اقلیمی تأکید ورزید.
در ادامه، مفتی محمد اسماعیل واحدیار رئیس محیط زیست و مولوی صدیق‌الله خالد منصور رئیس پوهنتون بغلان، درباره نقش مردم در کاهش تأثیرات اقلیمی و حفاظت از محیط زیست صحبت کردند. همچنین ارائه‌هایی از سوی استادان پوهنتون و کارمندان مسلکی محیط زیست و شاروالی در مورد عوامل تغییر اقلیم، راهکارهای کاهش خطرات آن و نقش و مسئولیت‌های مردم، ارائه شد.
اشتراک‌کنندگان به‌ویژه وکلای گذر نیز دیدگاه‌ها و تجربیات‌شان را در زمینه مشکلات محیط زیستی بیان کرده و پیشنهادهایی در راستای بهبود وضعیت محیطی ارائه نمودند.
هدف اصلی این نشست، افزایش آگاهی عمومی، ترویج همکاری‌های محلی و تشویق مردم به سهم‌گیری فعال در کاهش آثار منفی تغییرات اقلیمی عنوان شد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۱:۵۵
Background image

جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار برگزار شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار، به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور نماینده ریاست اقتصاد، آمرین بخش‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۹:۳۲
Background image

چهار کانال زراعتی در ولایت بدخشان تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
چهار کانال زراعتی در ولسوالی‌های تیشکان، ارغنجخواه، بهارک و فیض‌آباد ولایت بدخشان، با هزینه مجموعی بیش از ۱۲۰ میلیون افغانی اعمار و بازسازی شده و پس از تکمیل، به بهره. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۴:۴۱
Background image

بررسی فعالیت‌های ریاست زراعت هرات از سوی معین مالی و اداری وزارت زراعت

۱۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت هرات، با رییس و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و گزارش  فعالیت‌های این. . .

بازگشت به خبرها