به همکاری کشور چین؛ سه سردخانه معیاری میوه‌جات ساخته می‌شود

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۹ - ۸:۲۳
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در همکاری با جمهوری خلق چین، سه سردخانه بزرگ و معیاری برای نگهداری میوه‌جات در افغانستان می‌سازد. طرح این سردخانه‌ها تکمیل شده و پس از ارزیابی‌های فنی و امکان‌سنجی، کار عملی آن آغاز خواهد شد.

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در همکاری با جمهوری خلق چین، سه سردخانه بزرگ و معیاری برای نگهداری میوه‌جات در افغانستان می‌سازد. طرح این سردخانه‌ها تکمیل شده و پس از ارزیابی‌های فنی و امکان‌سنجی، کار عملی آن آغاز خواهد شد.
مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، در دیدار با آقای "ما چنگوانگ" مشاور اقتصادی و تجارتی و آقای "شو چنگ‌ژی" سکرتر اقتصادی و تجارتی سفارت چین، روی چگونگی تطبیق این پروژه و همکاری‌های بیشتر بحث و تبادل نظر کردند.
آقای فیضان ضمن تأکید بر اهمیت این پروژه گفت: «ما آماده هرنوع همکاری در تطبیق پروژه‌ها در مرکز و ولایات هستیم و از آن حمایت می‌نماییم.»
رهبری وزارت زراعت در نظر دارد تا با تشویق و جلب حمایت موسسات ملی و بین‌المللی، ساخت و ساز سردخانه‌های معیاری را در مرکز و ولایات گسترش دهد تا زمینه بهبود اقتصاد دهاقین، جلوگیری از ضیاع محصولات و تقویت صادرات فراهم شود.
این اقدام در کنار حمایت تخنیکی، می‌تواند نقش مؤثری در توسعه سکتور زراعت و تقویت امنیت غذایی در کشور ایفا کند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۲:۲
Background image

برنامه پاشیدن تیل‌های زمستانی در نورستان تطبیق شد

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان از طریق مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین مربوط آمریت امور زراعتی، به‌منظور جلوگیری از آفات و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۰:۳۴
Background image

پایان روند توزیع کمک‌ها برای ۱۲۰۰ خانواده بازگشته از مهاجرت در میدان وردگ

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
روند توزیع کمک‌ها برای خانواده‌های بازگشته از مهاجرت که مدتی پیش در ولایت میدان وردگ آغاز شده بود، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۰:۱۲
Background image

دیدار رئیس زراعت بدخشان با مسئول دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در زون شمال‌شرق

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی امان الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با مسئول دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در زون شمال‌شرق در مورد گسترش همکاری‌های مشترک در بخش‌های. . .

بازگشت به خبرها