آغاز پروژه هنری پروسس پشم در قریه قرغنه‌تو مرکز ولایت بامیان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۱:۴

پروژه هنری پروسس پشم از سوی مؤسسه بشردوستانه برای رفاه اجتماعی، در قریه قرغنه‌تو مرکز ولایت بامیان با حضور نمایندگان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد.
به اساس معلومات سیدسعادت عالمی مدیر عمومی ترویج مالداری، این پروژه ۵۶ فامیل را در دو ساحه (شیبرتو و قرغنه‌تو) تحت پوشش قرار داده که تطبیق آن در شیبرتو قبلاً صورت گرفته و اکنون در قریه قرغنه‌تو آغاز گردیده است.
در چارچوب این پروژه، برنامه آموزشی سه‌ماهه‌ای نیز راه‌اندازی شده است تا مستفیدین با مهارت‌های پروسس پشم آشنا شوند. در پایان این برنامه آموزشی، وسایل هنری پروسس پشم نیز به مستفیدین توزیع خواهد شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۱
Background image

آغاز روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه افتتاحیه روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور با حضور هیئت اعزامی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مسئولان اداره محلی این ولایت برگزار شد.
در این جلسه مولوی غوث. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۳
Background image

آغاز پروژه بازسازی شبکه‌های زهکشی برای احیای زمین‌های زراعتی در بامیان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه پاک‌کاری و کندن‌کاری مسیر خروجی آب در ساحه زراعتی قریه هلگی آجر و اعمار و بازسازی شبکه زهکشی قریه انداب ولسوالی کهمرد ولایت بامیان با حضور نمایندگان وزارت زراعت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۲
Background image

تأکید بر شفافیت و بهبود روند جمع‌آوری عواید ریاست زراعت پروان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفر رسمی به ولایت پروان با مولوی خان محمد حقمل رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و آمرین. . .

BACK TO NEWS