غرس بیش از ۴۷هزار بته درخت ریشه‌یی در بلخ برای جلوگیری از توسعه صحرا

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۹/۱۳ - ۱۴:۳۸
 غرس بیش از ۴۷هزار بته درخت ریشه‌یی در بلخ برای جلوگیری از توسعه صحرا


۱۳قوس ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، اجرای برنامه‌هایی را به منظور جلوگیری از توسعه صحرا و ریگ‌های روان، در این ولایت آغاز کرده است.
این برنامه‌ها شامل غرس ۴۷هزار و ۵۰۰ بته از درخت‌های ریشه‌یی چرگس، قندوم، سکسول و گز در ساحه‌ی به مساحت ۲۰ هکتار زمین و پاشیدن تخم انواعی از نباتات مقاوم در برابر کم‌آبی می‌شود.
هم‌چنین قرار است در سال آینده نیز پنجاه هزار بته نهال صحرایی در مسیر جاده عمومی مزار-حیرتان که گاهی با ریگ‌های روان مسدود می‌شود، غرس گردد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل کاری برای ۱۴۷ دهقان در ولسوالی شکردره کابل

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکردره با همکاری و حمایت مؤسسه (دبلیو اچ اچ)، برای ۱۴۷ دهقان سبزی‌کار یک مقدار تخم سبزیجات و وسایل کاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۵
Background image

سفر هیئت تخنیکی به ولایت تخار به منظور سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایت‌های شمالی کشور، پس از ولایت‌های بغلان و کندز. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۴
Background image

کمپاین گسترده برای جلوگیری از بیماری کانگو در زون شرق؛ نُه هزار حیوان معالجه می‌شوند

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و با همکاری مالی و تخنیکی اداره غذا و زراعت ملل متحد (فائو) و سازمان صحی جهان (دبلیو اچ او)،. . .

بازگشت به خبرها