تقویت خدمات میکانیزه زراعتی در پنجشیر با ترمیم و تجهیز تراکتورها

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۰ - ۱۳:۰
تقویت خدمات میکانیزه زراعتی در پنجشیر با ترمیم و تجهیز تراکتورها

۲۰ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش 
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر اعلام کرده است که در سال ۱۴۰۳، برای ترمیم و فعال‌سازی ده‌ها دستگاه تراکتور، بیش از ۴۰۰ هزار افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت هزینه شده است.
قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس این ریاست گفت: «تراکتورهای ترمیم‌شده به‌گونه اجاره‌ای برای ارائه خدمات زراعتی در اختیار دهقانان قرار گرفته‌اند و بخشی از آن‌ها نیز توسط تراکتورچیان این اداره استفاده می‌شوند.»
در کنار ترمیم ماشین‌آلات، پرزه‌جات، ملحقات و روغنیات ضروری نیز تهیه و خریداری شده است.
همچنین انجینر محمد ذاکر امیری، آمر امور زراعتی، از کمک تازه ریاست میکانیزه وزارت زراعت برای این ولایت در سال ۱۴۰۴ خبر داد و افزود: «انواع کلتیواتورهای پیشرفته شامل مدل‌های ۱۱ فال، ۹ فال و ۳ فال به ارزش ۱۲۵ هزار افغانی به این ریاست مساعدت شده است.»
براساس آمار ریاست زراعت پنجشیر، این اداره در حال حاضر ۲۲ عراده تراکتور در اختیار دارد که از این میان ۱۹ عراده فعال هستند و ۱۷ عراده آن طبق میکانیزم اجاره‌دهی وزارت، در ساحات مختلف ولایت مصروف ارائه خدمات به دهقانان می‌باشند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۴
Background image

کمپاین واکسیناسیون در برابر بیماری بروسلوز در پکتیکا آغاز می‌شود

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
کمپاین واکسیناسیون در برابر بیماری بروسلوز، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا و حمایت مالی سازمان جهانی غذا (WFP)، در مرکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۰
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت به ولایت فراه سفر کرد

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رأس یک هیئت به ولایت فراه سفر کرده و با مسئولان محلی و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و گفت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۲۲
Background image

نظارت از آنتن‌های مخابراتی فعال در ولایت پنجشیر انجام شد

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
یک هیئت از بخش‌های مختلف ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، به‌منظور بررسی و نظارت از آنتن‌های مخابراتی فعال در ساحات مختلف این ولایت، از زمین‌های امارتی تحت. . .

بازگشت به خبرها