آغاز تطبیق ۸۰ هزار دوز واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولایت غور

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۷ - ۹:۵۳
آغاز تطبیق ۸۰ هزار دوز واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولایت غور

۱۷ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد  برنامه‌ای را برای تطبیق ۸۰ هزار دوز واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک  در هشت ولسوالی این ولایت راه‌اندازی کرد.
این واکسین‌ها به هدف وقایه مواشی و حیوانات نشخوارکننده کوچک از بیماری خطرناک طاعون، توسط داکتران وترنر موظف، در جریان چند روز آینده تطبیق خواهد شد.
در مراسم افتتاح این برنامه، مولوی گلاب‌الدین ذبیح‌الله رئیس زراعت غور با قدردانی از همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، بر اهمیت تطبیق مؤثر این‌گونه برنامه‌ها تأکید کرد و گفت: «دامداری بخش عمده و اساسی معیشت مردم غور را تشکیل می‌دهد، از همین رو از نهادهای ملی و بین‌المللی می‌خواهیم تا در راستای رشد سکتور زراعت و مالداری، پروژه‌های بیشتر و مؤثری را روی دست گیرند.»
همچنان، ملا نور احمد محمدی آمر مالداری این ریاست و نماینده دفتر FAO درباره شیوه تطبیق واکسین در سطح مرکز و ولسوالی‌ها معلومات ارائه کردند و از داکتران وترنر خواستند که این برنامه را با هماهنگی ریاست زراعت و بر اساس طرزالعمل مشخص، به‌گونه مؤثر عملی نمایند.
ریاست زراعت غور ابراز امیدواری کرده است که با تطبیق این واکسیناسیون، از شیوع بیماری PPR در میان مواشی جلوگیری شده و وضعیت صحی مالداری در ولایت بهبود یابد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۸:۵۴
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی برای ۷۰ دهقان در ولسوالی خانقاه جوزجان

۱۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان می‌گویند که برای ۷۰ تن از دهقانان ولسوالی خانقاه بسته‌های زراعتی توزیع گردیده است.
به گفته آنان، هر دهقان یک بسته کمکی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۸:۴۶
Background image

سفر رئیس زراعت لغمان به ولسوالی‌های الیشنګ و دولت شاه برای حل اختلافات جنگل‌های پسته

مولوی عبدالستار محمد، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان، با همراهی هیئت مشترک ولایتی به ولسوالی‌های الیشنګ و دولت شاه سفر کرد تا به منظور حل اختلافات مربوط به حاصل جنگل‌های پسته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۸:۴۴
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت  جوزجان

هیئتی به سرپرستی مفتی ذاکرالله ذاکر  رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی، همراه با میرویس خوگیانی و ولی وزیری مشاورین مقام  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت جوزجان سفر کرد و با. . .

بازگشت به خبرها