آغاز تطبیق ۸۰ هزار دوز واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولایت غور

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۷ - ۹:۵۳
آغاز تطبیق ۸۰ هزار دوز واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولایت غور

۱۷ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد  برنامه‌ای را برای تطبیق ۸۰ هزار دوز واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک  در هشت ولسوالی این ولایت راه‌اندازی کرد.
این واکسین‌ها به هدف وقایه مواشی و حیوانات نشخوارکننده کوچک از بیماری خطرناک طاعون، توسط داکتران وترنر موظف، در جریان چند روز آینده تطبیق خواهد شد.
در مراسم افتتاح این برنامه، مولوی گلاب‌الدین ذبیح‌الله رئیس زراعت غور با قدردانی از همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، بر اهمیت تطبیق مؤثر این‌گونه برنامه‌ها تأکید کرد و گفت: «دامداری بخش عمده و اساسی معیشت مردم غور را تشکیل می‌دهد، از همین رو از نهادهای ملی و بین‌المللی می‌خواهیم تا در راستای رشد سکتور زراعت و مالداری، پروژه‌های بیشتر و مؤثری را روی دست گیرند.»
همچنان، ملا نور احمد محمدی آمر مالداری این ریاست و نماینده دفتر FAO درباره شیوه تطبیق واکسین در سطح مرکز و ولسوالی‌ها معلومات ارائه کردند و از داکتران وترنر خواستند که این برنامه را با هماهنگی ریاست زراعت و بر اساس طرزالعمل مشخص، به‌گونه مؤثر عملی نمایند.
ریاست زراعت غور ابراز امیدواری کرده است که با تطبیق این واکسیناسیون، از شیوع بیماری PPR در میان مواشی جلوگیری شده و وضعیت صحی مالداری در ولایت بهبود یابد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

بازگشت به خبرها