پروژه "پول در مقابل کار" در ولسوالی بگرام تطبیق شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۴ - ۱۱:۳۷
پروژه "پول در مقابل کار" در ولسوالی بگرام تطبیق شد

۴ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
پروژه "پول در مقابل کار" با هدف بهبود وضعیت معیشتی و فراهم‌آوری فرصت‌های کاری، در قریه‌های نکاح‌خیل، نیازی و درانی‌خروتی ولسوالی بگرام عملی گردید.
در چوکات این پروژه، ۱۶۸ نفر از کارگران مستحق، شامل ۱۰ خانم، مشغول کار شده و در مقابل هر نفر ۱۰۰ دالر امریکایی مساعدت دریافت کردند. این روند با نظارت دقیق و همکاری مؤثر کارمندان کمیته ناروی به پیش برده شد.
هدف از تطبیق این برنامه، کمک به بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی خانواده‌های نیازمند و زمینه‌سازی برای توسعه پایدار در سطح این مناطق عنوان شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۳:۳۸
Background image

تدویر نشست سکتور زراعت و انکشاف دهات با موسسات همکار در ولایت غور

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست مشترک سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت غور با حضور نمایندگان موسسات همکار در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار شد.
این نشست به ریاست شیخ حفیظ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۳:۳۷
Background image

برگزاری برنامه آموزشی کشت تا برداشت نبات هنگ در ولسوالی دهدادی بلخ

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برنامه آموزشی‌ای را تحت عنوان «آماده‌سازی زمین تا برداشت حاصل نبات هنگ» برای ۲۳ تن از دهاقین ولسوالی دهدادی ولایت بلخ برگزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۱:۹
Background image

آغاز برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست زراعت ولایت پروان

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای ارتقای ظرفیت و انکشاف مهارت‌های کارمندان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، سه تن از کارمندان مسلکی ریاست امور کارکنان جهت تدویر برنامه آموزشی به ولایت پروان. . .

بازگشت به خبرها