جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار برگزار شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳ - ۱۱:۵۱
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار برگزار شد

۳ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مسوولان وزارت‌های مالیه، صنعت و تجارت و رییس و مسوولان شرکت متذکره  در کابل برگزار گردید.
در این جلسه، حاجی عبدالقدیر احمد معین مالی وزارت مالیه، مولوی احمدالله زاهد معین وزارت صنعت و تجارت، سید محمد نعیم محمد رئیس شرکت امارتی کانال ننگرهار و شماری از مسئولین این شرکت حضور داشتند و روی پلان مالی، تجارتی و تدارکاتی سال ۱۴۰۴، مشکلات و چالش‌ها، دستاوردهای سال گذشته و گسترش دامنه فعالیت‌های شرکت بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
شرکت امارتی وادی ننگرهار در سال ۱۳۳۸ هجری شمسی مطابق ۱۹۵۹ میلادی به هدف تطبیق پروژه‌های زراعتی در شرق کشور ایجاد شده و در بخش‌های مختلفی چون تولید مالته، زیتون، توت‌زمینی و انواع میوه‌جات و سبزیجات فعالیت می‌نماید.
پس از ادغام این شرکت در شرکت انکشاف ملی، کار روی زمین‌های قابل زرع به منظور کشت نبات الویرا آغاز گردیده که پس از طی مراحل زنجیره ارزشی، به بازارهای داخلی و خارجی عرضه خواهد شد.
همچنان، این شرکت تیم ویژه‌ای را برای مراقبت و توسعه فارم‌های زیتون، همراه با ایجاد کارخانه پروسس به منظور استحصال روغن و بسته‌بندی آن جهت عرضه به بازارهای داخلی و صادرات خارجی موظف کرده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۸
Background image

معین زراعت و مالداری از روند آمادگی‌های نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان بازدید کرد

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از روند آمادگی‌ها برای برگزاری نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان در چمن حضوری کابل. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۴
Background image

کمپاین واکسیناسیون در برابر بیماری بروسلوز در پکتیکا آغاز می‌شود

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
کمپاین واکسیناسیون در برابر بیماری بروسلوز، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا و حمایت مالی سازمان جهانی غذا (WFP)، در مرکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۰
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت به ولایت فراه سفر کرد

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رأس یک هیئت به ولایت فراه سفر کرده و با مسئولان محلی و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و گفت. . .

بازگشت به خبرها