جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت پروان برگزار شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳۰ - ۱۲:۲۴
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت پروان برگزار شد

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات برای بررسی فعالیت‌های ماه‌های دلو و حوت سال ۱۴۰۳، در دفتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان برگزار شد.
این جلسه با حضور نمایندگان ریاست‌های عضو سکتور، همکاران انکشافی، پروژه‌ها و برنامه‌ها، آمرین و مدیران عمومی اداره زراعت، تحت ریاست مولوی روح‌الله روحانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری پروان دایر گردید.
در آغاز، جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن عظیم‌الشان توسط مولوی نیازمحمد تائب آمر امور زراعتی آغاز شد و سپس مولوی روحانی بر انجام وظایف با صداقت و ایمانداری، اهمیت برگزاری جلسات هماهنگی و حضور فعال اعضای سکتور تأکید نمود.
در ادامه، نماینده کمیته ناروی برای افغانستان گزارش فعالیت‌های این موسسه را ارائه کرد. پس از آن، اعضای ادارات عضو سکتور نیز فعالیت‌های انجام‌شده خویش را با حاضرین جلسه شریک ساختند.
شرکت‌کنندگان جلسه بر همکاری بیشتر موسسات با اداره زراعت در راستای تطبیق پلان‌های هدفمند تأکید کردند.
در پایان، جلسه توسط داکتر محمد عارف عقیل آمر مالداری و صحت حیوانی جمع‌بندی و با دعای خیر به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۳ - ۱۴:۵۴
Background image

نظارت و ارائه مشوره‌های تخنیکی برای باغداران در بگرامی کابل

کارمندان بخش ترویج باغداری و حفظ الصحه نباتی ریاست زراعت کابل در ولسوالی بگرامی از باغ‌های بادام و زردآلو در این ولسوالی بازدید کرده و وضعیت آن‌ها را بررسی کردند.
در این برنامه، از یک. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۹ - ۱۰:۳۱
Background image

توزیع وسایل پروسس لبنیات برای شماری از مالداران در تخار

۹ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار به همکاری دفتر کنسرن، چند قلم وسایل جمع آوری و پروسس لبنیات را برای شماری از مالدارن در ده قریه ولسوالی کلفگان توزیع کرد.
این وسایل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۹ - ۱۰:۷
Background image

توزیع وسایل پروسس لبنیات برای گروه‌های مالداری در فرخار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از توزیع وسایل پروسس لبنیات برای ۱۰ گروه مالداری در ولسوالی فرخار، تحت حمایت دفتر کنسرن، نظارت به عمل آورد.
این وسایل شامل یک پایه فریزر، یک. . .

BACK TO NEWS