نظارت و بررسی قصابی‌ها و فروشگاه‌های محصولات حیوانی در پروان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۵۶
نظارت و بررسی قصابی‌ها و فروشگاه‌های محصولات حیوانی در پروان

۲۷ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
کارمندان آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان از ۳۳ باب قصابی و فروشگاه‌های گوشت طیور در شهر چاریکار نظارت و بررسی کردند.
این بررسی طبق پلان کاری از سوی مدیریت عمومی صحت حیوانی و مدیریت کنترول محصولات حیوانی تطبیق گردید که در نتیجه آن، مقدار ۲۱ کیلوگرام گوشت فاسد و ۱۴۵ عدد تخم مرغ تاریخ گذشته جمع‌آوری و ضبط شد. محصولات ضبط‌شده در حضور انجنیر سمیع‌الله ساحل، آمر منابع طبیعی، در چاه عمیق دفن گردید.
به گفته مسئولان، هدف از این بررسی جلوگیری از فروش محصولات حیوانی بی‌کیفیت، ملوث و فاسد شده و ارائه خدمات سالم و عاری از امراض برای شهروندان می‌باشد.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پروان تأکید کرده که روند نظارت و کنترل محصولات حیوانی به گونه منظم و همه‌روزه در تمام ساحات این ولایت ادامه دارد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

بازگشت به خبرها