بررسی وضعیت جنگلات و علفچرهای عمومی در ولسوالی سنگ آتش ولایت بادغیس

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۴
بررسی وضعیت جنگلات و علفچرهای عمومی در ولسوالی سنگ آتش ولایت بادغیس

۲۵ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
هیئتی از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس همراه با قوماندانی قطعه جنگلات و مسئولین ولسوالی سنگ آتش، به‌منظور بررسی وضعیت جنگلات و علفچرهای عمومی و جلوگیری از تخریب و غصب آن‌ها، به این ولسوالی سفر کرد.
در جریان این سفر، جلساتی با متنفذین، محاسن سفیدان، مالداران و دهقانان منطقه برگزار شد. در این نشست‌ها بر جلوگیری از قطع جنگلات، حفاظت از علفچرهای عمومی و جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی تأکید شد. همچنین، از مالداران خواسته شد تا از هرگونه تصرف، زراعت و قروق در این اراضی خودداری کنند.
حاضرین نیز تعهد سپردند که مطابق قوانین نافذه، جنگلات و علفچرهای عمومی را صرفاً برای چرای مواشی استفاده کرده و از هرگونه تصرف غیرقانونی خودداری نمایند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۱
Background image

آغاز روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه افتتاحیه روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور با حضور هیئت اعزامی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مسئولان اداره محلی این ولایت برگزار شد.
در این جلسه مولوی غوث. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۳
Background image

آغاز پروژه بازسازی شبکه‌های زهکشی برای احیای زمین‌های زراعتی در بامیان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه پاک‌کاری و کندن‌کاری مسیر خروجی آب در ساحه زراعتی قریه هلگی آجر و اعمار و بازسازی شبکه زهکشی قریه انداب ولسوالی کهمرد ولایت بامیان با حضور نمایندگان وزارت زراعت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۲
Background image

تأکید بر شفافیت و بهبود روند جمع‌آوری عواید ریاست زراعت پروان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفر رسمی به ولایت پروان با مولوی خان محمد حقمل رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و آمرین. . .

BACK TO NEWS