بررسی وضعیت جنگلات و علفچرهای عمومی در ولسوالی سنگ آتش ولایت بادغیس

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۴
بررسی وضعیت جنگلات و علفچرهای عمومی در ولسوالی سنگ آتش ولایت بادغیس

۲۵ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
هیئتی از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس همراه با قوماندانی قطعه جنگلات و مسئولین ولسوالی سنگ آتش، به‌منظور بررسی وضعیت جنگلات و علفچرهای عمومی و جلوگیری از تخریب و غصب آن‌ها، به این ولسوالی سفر کرد.
در جریان این سفر، جلساتی با متنفذین، محاسن سفیدان، مالداران و دهقانان منطقه برگزار شد. در این نشست‌ها بر جلوگیری از قطع جنگلات، حفاظت از علفچرهای عمومی و جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی تأکید شد. همچنین، از مالداران خواسته شد تا از هرگونه تصرف، زراعت و قروق در این اراضی خودداری کنند.
حاضرین نیز تعهد سپردند که مطابق قوانین نافذه، جنگلات و علفچرهای عمومی را صرفاً برای چرای مواشی استفاده کرده و از هرگونه تصرف غیرقانونی خودداری نمایند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

اشتراک سخنگوی وزارت زراعت در نشست هماهنگی سخنگویان ادارات امارتی

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نشست هماهنگی سخنگوی مرکزی امارت اسلامی افغانستان با سخنگویان ادارات امارتی. . .

بازگشت به خبرها