دیدار رئیس عمومی پلان وزارت زراعت با نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی درباره پروژه‌های بدیل معیشت

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۸:۵۷
د کرنې وزارت د پلان لوی رییس د نړۍوالو سازمانونو له استازو سره د بدیل معیشت پروژو په اړه وکتل

جلسه تخنیکی به ریاست مولوی عبدالغفور، رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور رئیس بدیل معیشت و کارشناسان بخش زراعت این وزارت برگزار شد. در این نشست، نمایندگان سازمان‌های مربوط به توسعه از جمله سازمان ملل متحد برای توسعه، دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم، و سازمان  زراعت و غذا اشتراک داشتند.
در این جلسه، طرفین روند تطبیق پروژه‌های بدیل معیشت در افغانستان را که در سه سال گذشته اجرا شده است، بررسی کردند. رئیس عمومی پلان وزارت زراعت از تلاش‌های این سازمان‌ها در زمینه تأمین معیشت پایدار قدردانی کرد و بر ادامه همکاری‌های مشترک برای توسعه زراعت در افغانستان تأکید ورزید.
همچنین در این جلسه اعلام شد که در ولایاتی که قبلاً کوکنار کشت می‌شد، به‌زودی پروژه‌های بدیل معیشت عملی خواهد شد تا زمینه‌های پایدار اقتصادی برای مردم فراهم گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها