جلسه کمیته تحلیل عواید و مصارف مسلخ‌ها و فوموگیشن وزارت زراعت با نمایندگان وزارت مالیه

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۰ - ۱۰:۵۴
جلسه کمیته تحلیل عواید و مصارف مسلخ‌ها و فوموگیشن وزارت زراعت با نمایندگان وزارت مالیه

کمیته‌ای  که جهت تحلیل عواید و مصارف مسلخ‌ها و فوموگیشن در وزارت زراعت  تشکیل گردیده بود با مسوولان بخش عواید وزارت مالی دیدار و گفتگو کردند .
کمیته متذکره  با حضور نمایندگان وزارت مالیه در جلسه‌ای با موضوع بحث و تحلیل پیرامون عواید و مصارف مسلخ‌ها و فوموگیشن برگزار گردید. در این نشست، اعضای کمیته اظهار داشتند که هدف اصلی بررسی روند جاری و یافتن راهکارهایی برای بهبود و افزایش عواید امارت اسلامی می‌باشد.
کمیته همچنین ابراز تمایل نمود که با همکاری وزارت مالیه و از طریق اقدامات اصلاحی، بتوانند عواید را افزایش داده و به بهره‌وری بیشتر در بخش‌های مختلف دست یابند. این جلسه به منظور بررسی وضعیت موجود و ارائه پیشنهادات برای ارتقاء سیستم عواید وزارت زراعت برگزار شد.
این کمیته به سرپرستی مولوی ضیاء الدین واقف، رئیس مالی و حسابی و با حضور، مولوی محمد ادریس حنیف رئیس حفاظه نباتات و قرنطین، داکتر مختار محسنی رئیس صحت حیوانی، عزیز الرحمن رحمانی، مشاور مقام وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در امور مالی و کارمندان بخش‌های مختلف وزارت زراعت تشکیل گردیده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

اشتراک سخنگوی وزارت زراعت در نشست هماهنگی سخنگویان ادارات امارتی

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نشست هماهنگی سخنگوی مرکزی امارت اسلامی افغانستان با سخنگویان ادارات امارتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۳۴
Background image

مسوولان ریاست زراعت نورستان با مسئولان سازمان جهانی زراعت و غذا درباره پروژه‌های آینده گفتگو کردند

مسئولان دفتر زون شرق سازمان جهانی زراعت و غذا «فائو» با سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، داکتر بختیار سعید دیدار کرده و در مورد توسعه زراعت و مالداری، فعالیت‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۱۷
Background image

رئیس زراعت بدخشان با مسئول سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دیدار با مسئول عمومی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان، روی گسترش همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های انکشافی در بخش زراعت و مالداری این. . .

بازگشت به خبرها