تکمیل و بهره‌برداری از ۱۲ سبزخانه در ولایت فاریاب

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۴ - ۱۲:۲۵
تکمیل و بهره‌برداری از ۱۲ سبزخانه در ولایت فاریاب

۱۴ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش 
 کار ساخت و نصب ۱۲ باب سبزخانه به همکاری دفتر داکار در ولسوالی‌های پشتونکوت، دولت‌آباد، قیصار، المار و شهر میمنه تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد.
 این سبزخانه‌ها که هرکدام ۲۱۰ متر مربع مساحت دارند، به سیستم آبیاری قطره‌ای مجهز بوده و برای اشتغال‌زایی دهاقین کم‌زمین توزیع شده‌اند.
به گفته مخدوم حبیب‌الرحمن احمد، آمر امور زراعتی، سبزخانه‌ها به دهاقین این فرصت را می‌دهد که محصولات زراعتی خود را در محیطی کنترل‌شده و با مصرف کمتر آب کشت کنند. همچنان، استفاده از این روش مدرن در ولایت فاریاب باعث افزایش تولیدات زراعتی در تمام فصول سال و بهبود کیفیت محصولات می‌شود.
این پروژه در چوکات مدیریت منابع طبیعی دفتر داکار و با بودجه سفارت کشور شاهی ناروی تطبیق شده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS