دیدار معین زراعت و مالداری با اعضای شورای بین‌المللی افغان‌ها و بنیاد ملی و بین‌المللی بازسازی افغانستان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۳ - ۱۰:۳۸
دیدار معین زراعت و مالداری با اعضای شورای بین‌المللی افغان‌ها و بنیاد ملی و بین‌المللی بازسازی افغانستان

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با درمحمد آشنا، رئیس شورای بین‌المللی افغان‌ها و بنیاد ملی و بین‌المللی بازسازی افغانستان مقیم در خارج، و اعضای این شورا دیدار و گفتگو کرد.
در این نشست، اعضای شورای مذکور آمادگی خود را برای سرمایه‌گذاری و فعالیت در بخش‌های زراعت، انرژی و برق اعلام کرده و خواستار همکاری در این زمینه شدند. همچنین، هدف سفر و فعالیت‌شان در افغانستان را سهم‌گیری در بازسازی کشور و بهبود اقتصاد مردم عنوان نموده و برای آغاز کار، خواستار اختصاص یک میلیون جریب زمین گردیدند.
معین زراعت و مالداری از احساس نیک و علاقه‌مندی این سرمایه‌گذاران قدردانی کرده و تأکید کرد که پیشرفت کشور نیازمند تلاش و کار مشترک است. وی اطمینان داد که امارت اسلامی در تمامی امور با آنان همکاری خواهد کرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۵
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت ارشاد، حج و اوقاف

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست استملاک و اسکان مجدد ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری رئیس استملاک و اسکان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۳
Background image

توزیع تجهیزات زنبورداری در ولسوالی چهاردره ولایت کندز

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با همکاری دفتر داکار، تجهیزات ضروری زنبورداری را به شماری از زنبورداران ولسوالی چهاردره این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۲
Background image

ارائه گزارش فعالیت‌های ریاست عمومی عشر و زکات و ریاست امور کارکنان به معین مالی و اداری وزارت زراعت

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست عمومی عشر و زکات و ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری طی نشست‌های جداگانه، پلان‌ها و گزارش فعالیت‌های سال ۱۴۰۴ را به مولوی نورالدین‌عمیر. . .

بازگشت به خبرها