توزیع نهال در ولایت نیمروز برای سرسبزی و بهبود محیط زیست

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ - ۱۰:۶
توزیع نهال در ولایت نیمروز برای سرسبزی و بهبود محیط زیست

۱۱ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز روند توزیع نهال را برای سرسبزی و بهبود محیط زیست آغاز کرده است.
بر اساس معلومات این ریاست، همه‌ساله نهال‌های مختلف از قوریه‌جات مربوطه مطابق طرزالعمل وزارت زراعت به ادارات دولتی، اماکن مقدس، انجمن‌های رضاکار، نهادهای اجتماعی و افراد توزیع می‌شود. در سال جاری نیز قرار است در دو فصل خزان ۱۴۰۳ و بهار ۱۴۰۴، ۱۰ هزار نهال به این نهادها و افراد توزیع گردد که تاکنون بیش از ۲ هزار نهال به ادارات امارتی و افراد سپرده شده است.
در همین حال، روند نهال‌شانی در ولایت نیمروز با حضور رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت ادامه دارد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۱
Background image

در ولسوالی شولگره ولایت بلخ، تخم‌های اصلاح شده غنم و سرِی کیمیاوی میان ده‌ها دهقان توزیع شد

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به گفته ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در سطح ولسوالی شولگره و به همکاری موسسه «اکتیِد»، تخم‌های اصلاح شده غنم و سرِی کیمیاوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۹
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۲۵۰۰ دهقان در ولایت لوگر آغاز شد

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی و ترویج زراعت معیاری در ولایت لوگر، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۲۵۰۰ تن از دهاقین. . .

بازگشت به خبرها