نشست رهبری وزارت زراعت و مالیه درباره بهبود جمع‌آوری عواید برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۸ - ۱۴:۵
د کرنې او مالیې وزارتونو مشرتابه د عوایدو راټولولو د ښه‌والي په اړه ناسته وکړه 

نشستی به ریاست مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور ملاآغاجان  آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری وزارت زراعت و مولوی عبدالمتین سعید معین عواید و گمرکات وزارت مالیه، در وزارت زراعت برگزار شد.
در این نشست، روی بهبود جمع‌آوری عواید از آنتن‌های مخابراتی، مسلخ‌ها، اجاره زمین و اراضی، مراکز فومیگیشن، جنگلات و منابع قدرتی بحث صورت گرفت. همچنان بر هماهنگی بیشتر میان کارمندان زراعت و مستوفیت‌های ولایات تأکید شد.
همچنین، در این نشست افزایش معاش کارمندان جمع‌آوری عواید مطرح شد تا آنان بتوانند فعالیت‌های خود را با کیفیت بهتر و در مدت زمان کوتاه‌تر انجام دهند.
در پایان، بر تقویت همکاری‌ها و هماهنگی میان وزارت زراعت و وزارت مالیه تأکید شد. این نشست با حضور رؤسا و مشاوران هر دو وزارت برگزار گردید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۳:۱۹
Background image

توزیع پول نقد برای ۱۲۷۱ تن افراد مستحق در ولسوالی خم‌آب ولایت جوزجان

۱۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان در همکاری یک موسسه همکار به هدف بلند بردن سطح اقتصادی خانواده‌ها و ایجاد فرصت‌های کاری، برای ۱ هزار ۲۷۱ تن از افراد مستحق در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۳:۱۶
Background image

در دو ولسوالی ولایت کندهار از قاچاق نزدیک به ۴۰۰ رأس مواشی بزرگ و کوچک جلوگیری شد

۱۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار تحت رهبری این ریاست و با همکاری مسئولان زراعت و مالداری ولسوالی‌های ریگستان و سپین‌بولدک و همچنان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۳:۱۴
Background image

توزیع نهال‌های غیرمثمر و تخم سبزیجات برای دهقانان در ولایت دایکندی

۱۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی در هماهنگی با کمیته ناروی برای افغانستان، برنامه توزیع نهال‌های غیرمثمر و تخم سبزیجات را برای دهقانان در ولسوالی‌های نیلی،. . .

بازگشت به خبرها