نشست رهبری وزارت زراعت و مالیه درباره بهبود جمع‌آوری عواید برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۸ - ۱۴:۵
د کرنې او مالیې وزارتونو مشرتابه د عوایدو راټولولو د ښه‌والي په اړه ناسته وکړه 

نشستی به ریاست مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور ملاآغاجان  آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری وزارت زراعت و مولوی عبدالمتین سعید معین عواید و گمرکات وزارت مالیه، در وزارت زراعت برگزار شد.
در این نشست، روی بهبود جمع‌آوری عواید از آنتن‌های مخابراتی، مسلخ‌ها، اجاره زمین و اراضی، مراکز فومیگیشن، جنگلات و منابع قدرتی بحث صورت گرفت. همچنان بر هماهنگی بیشتر میان کارمندان زراعت و مستوفیت‌های ولایات تأکید شد.
همچنین، در این نشست افزایش معاش کارمندان جمع‌آوری عواید مطرح شد تا آنان بتوانند فعالیت‌های خود را با کیفیت بهتر و در مدت زمان کوتاه‌تر انجام دهند.
در پایان، بر تقویت همکاری‌ها و هماهنگی میان وزارت زراعت و وزارت مالیه تأکید شد. این نشست با حضور رؤسا و مشاوران هر دو وزارت برگزار گردید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۸
Background image

معین زراعت و مالداری از روند آمادگی‌های نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان بازدید کرد

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از روند آمادگی‌ها برای برگزاری نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان در چمن حضوری کابل. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۴
Background image

کمپاین واکسیناسیون در برابر بیماری بروسلوز در پکتیکا آغاز می‌شود

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
کمپاین واکسیناسیون در برابر بیماری بروسلوز، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا و حمایت مالی سازمان جهانی غذا (WFP)، در مرکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۰
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت به ولایت فراه سفر کرد

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رأس یک هیئت به ولایت فراه سفر کرده و با مسئولان محلی و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و گفت. . .

بازگشت به خبرها