نشست رهبری وزارت زراعت و مالیه درباره بهبود جمع‌آوری عواید برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۸ - ۱۴:۵
د کرنې او مالیې وزارتونو مشرتابه د عوایدو راټولولو د ښه‌والي په اړه ناسته وکړه 

نشستی به ریاست مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور ملاآغاجان  آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری وزارت زراعت و مولوی عبدالمتین سعید معین عواید و گمرکات وزارت مالیه، در وزارت زراعت برگزار شد.
در این نشست، روی بهبود جمع‌آوری عواید از آنتن‌های مخابراتی، مسلخ‌ها، اجاره زمین و اراضی، مراکز فومیگیشن، جنگلات و منابع قدرتی بحث صورت گرفت. همچنان بر هماهنگی بیشتر میان کارمندان زراعت و مستوفیت‌های ولایات تأکید شد.
همچنین، در این نشست افزایش معاش کارمندان جمع‌آوری عواید مطرح شد تا آنان بتوانند فعالیت‌های خود را با کیفیت بهتر و در مدت زمان کوتاه‌تر انجام دهند.
در پایان، بر تقویت همکاری‌ها و هماهنگی میان وزارت زراعت و وزارت مالیه تأکید شد. این نشست با حضور رؤسا و مشاوران هر دو وزارت برگزار گردید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۵:۵۰
Background image

جلسه هماهنگی وزارت زراعت و افغانستان بانک برگزار شد

۱۷ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش

جلسه هماهنگی میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و افغانستان بانک پیرامون ارائه تمویلات اسلامی به دهقانان و مالداران برگزار شد.
 در این نشست مولوی عبدالغفور. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۵:۲۷
Background image

سفر وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به بلخ

 

۱۷ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس هیئتی متشکل از مفتی محمد ذاکر رئیس عمومی مالداری و صحت حیوانی و مشاوران مقام وزارت، به ولایت بلخ سفر کرد.
. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۵:۱۹
Background image

دیدار هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رئیس عمومی تیکا در ترکیه

۱۷ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش

هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین وزارت، در جریان سفر رسمی خود به ترکیه با عبدالله ایرن رئیس عمومی اداره. . .

بازگشت به خبرها