رئیس زراعت فاریاب با رئیس دفتر یونما دیدار کرد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۴ - ۱۰:۳۷
رئیس زراعت فاریاب با رئیس دفتر یونما دیدار کرد

۴ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی جان مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب با احمد یما فکران رئیس دفتر یونما در فاریاب و بشیراحمد رحیمی معاون سیاسی این سازمان دیدار کرد.
در این دیدار که در اداره زراعت فاریاب انجام شد، مشکلات عمده سکتور زراعت و مالداری این ولایت مورد بررسی قرار گرفت. رئیس زراعت فاریاب از چالش‌هایی مانند عدم دسترسی دهاقین به تخم‌های اصلاح‌شده بذری گندم آبی و للمی، کودهای کیمیاوی، نبود بندهای آبگردان، کانال‌های آبیاری و ماشین‌آلات زراعتی یادآوری کرد.
هیئت یونیما تأکید کرد که دادخواهی برای پروژه‌های بزرگ زراعتی، از جمله ازسرگیری کار بندهای آبگردان ولایت فاریاب، همچنان در دستور کار این سازمان قرار دارد. آنان افزودند که تلاش می‌شود این پروژه‌ها از سوی بانک جهانی و سازمان‌های کمک‌کننده غیرسیاسی حمایت شود.
رئیس دفتر یونما در فاریاب همچنان اطمینان داد که سایر پیشنهادهای ارائه‌شده از سوی ریاست زراعت این ولایت، به‌ویژه در بخش تهیه تخم‌های بذری، کودهای کیمیاوی، اعمار کانال‌های آبیاری و انتقال تکنالوژی‌های جدید آبیاری، با سازمان‌های کمک‌کننده خارجی شریک ساخته خواهد شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۱
Background image

در ولسوالی شولگره ولایت بلخ، تخم‌های اصلاح شده غنم و سرِی کیمیاوی میان ده‌ها دهقان توزیع شد

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به گفته ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در سطح ولسوالی شولگره و به همکاری موسسه «اکتیِد»، تخم‌های اصلاح شده غنم و سرِی کیمیاوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۹
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۲۵۰۰ دهقان در ولایت لوگر آغاز شد

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی و ترویج زراعت معیاری در ولایت لوگر، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۲۵۰۰ تن از دهاقین. . .

بازگشت به خبرها