رئیس زراعت فاریاب با رئیس دفتر یونما دیدار کرد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۴ - ۱۰:۳۷
رئیس زراعت فاریاب با رئیس دفتر یونما دیدار کرد

۴ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی جان مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب با احمد یما فکران رئیس دفتر یونما در فاریاب و بشیراحمد رحیمی معاون سیاسی این سازمان دیدار کرد.
در این دیدار که در اداره زراعت فاریاب انجام شد، مشکلات عمده سکتور زراعت و مالداری این ولایت مورد بررسی قرار گرفت. رئیس زراعت فاریاب از چالش‌هایی مانند عدم دسترسی دهاقین به تخم‌های اصلاح‌شده بذری گندم آبی و للمی، کودهای کیمیاوی، نبود بندهای آبگردان، کانال‌های آبیاری و ماشین‌آلات زراعتی یادآوری کرد.
هیئت یونیما تأکید کرد که دادخواهی برای پروژه‌های بزرگ زراعتی، از جمله ازسرگیری کار بندهای آبگردان ولایت فاریاب، همچنان در دستور کار این سازمان قرار دارد. آنان افزودند که تلاش می‌شود این پروژه‌ها از سوی بانک جهانی و سازمان‌های کمک‌کننده غیرسیاسی حمایت شود.
رئیس دفتر یونما در فاریاب همچنان اطمینان داد که سایر پیشنهادهای ارائه‌شده از سوی ریاست زراعت این ولایت، به‌ویژه در بخش تهیه تخم‌های بذری، کودهای کیمیاوی، اعمار کانال‌های آبیاری و انتقال تکنالوژی‌های جدید آبیاری، با سازمان‌های کمک‌کننده خارجی شریک ساخته خواهد شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۸
Background image

معین زراعت و مالداری از روند آمادگی‌های نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان بازدید کرد

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از روند آمادگی‌ها برای برگزاری نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان در چمن حضوری کابل. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۴
Background image

کمپاین واکسیناسیون در برابر بیماری بروسلوز در پکتیکا آغاز می‌شود

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
کمپاین واکسیناسیون در برابر بیماری بروسلوز، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا و حمایت مالی سازمان جهانی غذا (WFP)، در مرکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۰
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت به ولایت فراه سفر کرد

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رأس یک هیئت به ولایت فراه سفر کرده و با مسئولان محلی و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و گفت. . .

بازگشت به خبرها