مشاور مالی و تدارکاتی معینیت مالی و اداری وزارت زراعت معرفی شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲ - ۱۰:۳۷
مشاور مالی و تدارکاتی معینیت مالی و اداری وزارت زراعت معرفی شد

۲ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی سلیمان ایمن به‌عنوان مشاور مالی و تدارکاتی معینیت مالی و اداری وزارت زراعت معرفی و رسماً به کار آغاز کرد.
در مراسم معرفی، ملا آغاجان معین مالی و اداری وزارت زراعت، ملا ندامحمد عابد رئیس عمومی عشر و زکات، مولوی محمد عثمان ترابی رئیس امور کارکنان، ملا حسین خورشید رئیس دفتر و تعدادی از مشاوران این وزارت حضور داشتند.
معین مالی و اداری وزارت زراعت در این نشست بر اهمیت رسیدگی به مسئولیت‌ها و ارائه خدمات بهتر به مردم تأکید کرد. در پایان، مولوی سلیمان ایمن همراهی و به کارمندان مربوط معرفی گردید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۳۰
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت از پروژه‌های ساختمانی و آبیاری در کندز نظارت کرد

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی عبدالمجید مبارک رئیس تدارکات این وزارت، به ولایت کندز سفر نمود. هدف از این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۵
Background image

کمپاین‌های منظم علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» در ولایت کندز در جریان است

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از طریق بخش حفاظت نباتات، کمپاین‌هایی را علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» آغاز کرده است تا از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۴
Background image

انجام فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع آفات گدام‌ها، حفظ کیفیت گندم ذخیره‌شده و تأمین امنیت غذایی، عملیات فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه با همکاری مدیریت حفاظت نباتات و. . .

بازگشت به خبرها