نظارت و بررسی مراکز پخش و توزیع اسپرم منجمد حیوانات در ولایت کاپیسا

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱ - ۱۴:۳۱
نظارت و بررسی مراکز پخش و توزیع اسپرم منجمد حیوانات در ولایت کاپیسا

۱ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
بر اساس مکتوب واصله از ریاست عمومی مالداری و صحت حیوانی وزارت زراعت و آبیاری و هدایت رهبری اداره زراعت ولایت کاپیسا، مراکز پخش و توزیع اسپرم منجمد حیوانات در ولایت کاپیسا مورد نظارت و بررسی قرار گرفت.
در این نظارت، کارمندان آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی به رهبری داکتر عبدالخلیل رحمانی، آمر خدمات مالداری و صحت حیوانی، به همراه مدیران القاح مصنوعی، از مراکز پخش و توزیع اسپرم منجمد در مرکز کاپیسا و ولسوالی حصه دوم کوهستان بازار خمرو بازدید کردند. این مراکز، که به طور قانونی تحت نظارت شرکت‌های معتبر قرار دارند، مورد بررسی قرار گرفتند.
در این بررسی‌ها، اسپرم‌های منجمد حیوانات به اساس جدول مشخصات چک و بررسی شدند. در صورت شناسایی اسپرم‌های منجمد غیرقانونی یا قاچاق، مطابق ماده (38) شرطنمانه تورید اسپرم منجمد حیوانات، تمامی اسپرم‌ها ضبط، محو و نابود خواهند شد. همچنین افراد و اشخاص متقلب و جعل‌کار به مراجع عدلی و قضایی معرفی خواهند شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها