توزیع تجهیزات زراعتی برای دهاقین ولسوالی کشنده در بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱ - ۱۴:۲۰
توزیع تجهیزات زراعتی برای دهاقین ولسوالی کشنده در بلخ

۱ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرده است که روز گذشته دفتر اکشن‌اید برای ۵۰۰ نفر از دهاقین آبی‌کار در قریه‌های ولسوالی کشنده تجهیزات زراعتی توزیع کرده است.
این دهاقین که پیش‌تر تخم بذری و کود کیمیاوی دریافت کرده بودند، هرکدام دو بوجی خالی و چهار خریطه پلاستیکی دریافت نمودند. روند توزیع این تجهیزات با حضور حبیب‌الله حبیبی، مدیر ترویج غله‌جات و حبوبات ولسوالی کشنده، انجام شد.
ریاست زراعت بلخ هدف از این توزیع را حمایت از دهاقین و تقویت فعالیت‌های زراعتی در ولسوالی کشنده عنوان کرده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با اشتراک نمایندگان ادارات دولتی، مسئولان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه برای حفاظت و تنظیم امور جنگلات افغانستان در وزارت زراعت

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی راهکارهای حفاظت و تنظیم امور جنگلات کشور و جلوگیری از قطع و قاچاق چوب، تحت ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع قدرتی وزارت زراعت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۱
Background image

آغاز روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه افتتاحیه روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور با حضور هیئت اعزامی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مسئولان اداره محلی این ولایت برگزار شد.
در این جلسه مولوی غوث. . .

BACK TO NEWS