روند تفتیش مزارع گندم در بلخ ادامه دارد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱ - ۱۴:۱۹
روند تفتیش مزارع گندم در بلخ ادامه دارد

۱ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرده است که روند تفتیش مزارع گندم دهاقین قراردادی شرکت‌های تولید تخم‌های اصلاح‌شده بذری در چندین ولسوالی این ولایت ادامه دارد.
طبق گزارش این ریاست، در روزهای اخیر مزارع دهاقین شرکت‌های محترم شیرآباد و حسیب هدایت در ولسوالی کلدار، و همچنین مزارع شرکت برادران محسنی، بابر یولداش و نعیم قلیچی در قریه‌های قپچاق، بابه عوض و صافی‌های ولسوالی شولگره مورد بازدید و تفتیش قرار گرفت.
همچنین، روز گذشته روند تفتیش حقیقت‌یابی نباتات زمستانی گندم در ساحات مربوط به شرکت استقبال بلخ، در مساحت ۸۰ جریب زمین، توسط کارمندان آمریت تصدیق تخم‌های بذری زون شمال انجام شد. در جریان این تفتیش‌ها، کروکی‌ها نیز از مزارع اخذ گردید.
ریاست زراعت بلخ تأکید کرده است که این روند با هدف ارزیابی کیفیت تخم‌های اصلاح‌شده بذری و اطمینان از تطبیق معیارهای زراعتی در مزارع گندم دهاقین ادامه خواهد داشت.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۰:۲
Background image

نظارت از تطبیق برنامه‌های مبارزه با آفات نباتی در نجراب کاپیسا

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از جریان تطبیق برنامه‌های مبارزه با آفات نباتی در ولسوالی نجراب نظارت کردند. این نظارت با حضور مولوی محمد رحیم نعمانی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۸:۴۳
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی در بادام‌باغ کابل


۵ ثور ۱۴۰۵
در چهارمین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی شیرمحمد حاتمی (نمبریک)، رئیس اطلاعات و آگاهی‌عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۷:۲۰
Background image

برگزاری برنامه دیدار تجار با تجار در نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۵ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه دیدار تجار با تجار (B2B) در جریان  سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل برگزار گردید.
این. . .

بازگشت به خبرها