جلسه اداری معینیت زراعت و مالداری برگزار شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ - ۹:۵۸
جلسه اداری معینیت زراعت و مالداری برگزار شد

۳۰ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه اداری معینیت زراعت و مالداری به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، و با حضور رییسان این معینیت برگزار گردید.
مولوی صدراعظم عثمانی در این جلسه به رییسان معینیت زراعت و مالداری خطاب کرد و از آنان خواست تا در وقت معین به وظایف خود حاضر شوند و کارهای خود را به بهترین وجه انجام دهند. او همچنین تأکید کرد که باید از تکبر دوری کرده، مسئولیت‌پذیر باشند و اخلاق حسنه را پیشه کنند. مولوی عثمانی در پایان افزود: « از الله بترسید و خدمت‌گزار مردم خود باشید.»
این جلسه در راستای بهبود عملکرد و هماهنگی بیشتر در بخش‌های مختلف معینیت زراعت و مالداری برگزار شد تا مسئولین این بخش‌ها با توجه به اولویت‌های کاری، وظایف خود را به نحو احسن انجام دهند و در راستای توسعه بخش زراعت و مالداری کشور تلاش کنند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲ - ۱۱:۵۱
Background image

سفر وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت سرپل

 

۲ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت سرپل با مولوی محمد ظریف مظفر والی سرپل، قاری عبدالغنی شریفی رئیس زراعت سرپل، رئیس زراعت جوزجان،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲ - ۱۰:۳۷
Background image

مشاور مالی و تدارکاتی معینیت مالی و اداری وزارت زراعت معرفی شد

۲ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی سلیمان ایمن به‌عنوان مشاور مالی و تدارکاتی معینیت مالی و اداری وزارت زراعت معرفی و رسماً به کار آغاز کرد.
در مراسم معرفی، ملا آغاجان معین مالی و اداری وزارت زراعت،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲ - ۱۰:۲۷
Background image

دیدار وزیر زراعت با قوماندان امنیه جوزجان

۲ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری طی یک سفر رسمی به شهر شبرغان، مرکز ولایت جوزجان، با مولوی عبدالولی اتقانی، قوماندان امنیه این ولایت دیدار کرد. در این. . .

BACK TO NEWS