جلسه اداری معینیت زراعت و مالداری برگزار شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ - ۹:۵۸
جلسه اداری معینیت زراعت و مالداری برگزار شد

۳۰ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه اداری معینیت زراعت و مالداری به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، و با حضور رییسان این معینیت برگزار گردید.
مولوی صدراعظم عثمانی در این جلسه به رییسان معینیت زراعت و مالداری خطاب کرد و از آنان خواست تا در وقت معین به وظایف خود حاضر شوند و کارهای خود را به بهترین وجه انجام دهند. او همچنین تأکید کرد که باید از تکبر دوری کرده، مسئولیت‌پذیر باشند و اخلاق حسنه را پیشه کنند. مولوی عثمانی در پایان افزود: « از الله بترسید و خدمت‌گزار مردم خود باشید.»
این جلسه در راستای بهبود عملکرد و هماهنگی بیشتر در بخش‌های مختلف معینیت زراعت و مالداری برگزار شد تا مسئولین این بخش‌ها با توجه به اولویت‌های کاری، وظایف خود را به نحو احسن انجام دهند و در راستای توسعه بخش زراعت و مالداری کشور تلاش کنند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۰:۲۹
Background image

جلوگیری از قاچاق صدها رأس گوسفند به پاکستان از طریق خط فرضی شورابک

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان آمریت مالداری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که در نتیجه همکاری مشترک مسئولان زراعت و مالداری ولسوالی شورابک و ارگان‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۰:۲۹
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای صدها دهقان در ولایت فراه آغاز شد

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
به همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه و با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی‌اچ‌اِی» و حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد، روند توزیع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۷
Background image

برگزاری نشست مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی به‌منظور مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات کشور به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالحق مخدوم. . .

بازگشت به خبرها