فعالیت بانک‌های خورکه حیوانی لوگر برای تولید مواد خوراکه حیوانی افزایش یافته است

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۷ - ۱۱:۵۷
فعالیت بانک‌های خورکه حیوانی لوگر برای تولید مواد خوراکه حیوانی افزایش یافته است

۲۷ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت و مالداری لوگر اعلام کرده است که سالانه حدود ۲۷۰ متریک تُن مواد خوراکه حیوانی از طریق فیدربانک‌های (بانک های خوراکه حیوانی) فعال در این ولایت تولید می‌شود.
قاری عبدالبصیر شاهد، آمر تنظیم عواید این ریاست، می گوید که ۹ فیدربانک در مرکز و برخی ولسوالی‌های لوگر فعالیت دارند که توانسته‌اند حدود ۱۵ درصد نیازهای مالداران را تأمین کنند.
به گفته شاهد، این فیدربانک‌ها مواد خوراکه گاو، گوسفند و بز را تولید می‌کنند و به‌طور مستقیم و غیرمستقیم برای بیش از ۲۰۰ نفر زمینه کار فراهم کرده‌اند.
وی همچنین افزود که در دو سال گذشته، ۶ فیدربانک با تلاش‌های اداره زراعت لوگر و با هزینه سه میلیون افغانی به حمایت مالی کمیته هالند ساخته شده‌اند.
از سوی دیگر، در این ولایت ۵۸ فارم گاوداری فعالیت دارند که محصولات شیری خود را به بازارهای محلی لوگر، ولایات همجوار و کابل عرضه می‌کنند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۰:۲
Background image

نظارت از تطبیق برنامه‌های مبارزه با آفات نباتی در نجراب کاپیسا

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از جریان تطبیق برنامه‌های مبارزه با آفات نباتی در ولسوالی نجراب نظارت کردند. این نظارت با حضور مولوی محمد رحیم نعمانی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۸:۴۳
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی در بادام‌باغ کابل


۵ ثور ۱۴۰۵
در چهارمین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی شیرمحمد حاتمی (نمبریک)، رئیس اطلاعات و آگاهی‌عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۷:۲۰
Background image

برگزاری برنامه دیدار تجار با تجار در نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۵ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه دیدار تجار با تجار (B2B) در جریان  سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل برگزار گردید.
این. . .

بازگشت به خبرها