توزیع بیش از ۳ هزار ۳۰۰ اصله تاک انگور ریشه‌دار در ولایت فاریاب

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۵ - ۱۲:۴۷
توزیع بیش از ۳ هزار ۳۰۰ اصله تاک انگور ریشه‌دار در ولایت فاریاب

۲۵ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، به‌منظور تقویت باغداری و ایجاد باغات تکثیری، بیش از ۳ هزار ۳۰۰ اصله تاک انگور ریشه‌دار از بهترین نوع انگور کشمشی سیاه و سفید را برای ده تن از باغداران در ولسوالی‌های قیصار، دولت‌آباد، شیرین‌تگاب، خواجه‌سبزپوش و شهر میمنه توزیع کرد.
حبیب‌الرحمن احمد آمر امور زراعتی، ضمن اشاره به ظرفیت‌های بالقوه ولایت فاریاب در بخش باغداری، بیان کرد که این ولایت به دلیل موقعیت جغرافیایی خود پتانسیل بالایی در تولید میوه‌های مختلف دارد. بااین‌حال، چالش‌هایی چون کمبود آب و مشکلات بازار همچنان بر سر راه باغداران قرار دارد. وی تأکید کرد که با مدیریت بهتر منابع طبیعی و بهره‌گیری از روش‌های نوین زراعتی، می‌توان از ظرفیت‌های باغداری این ولایت به‌صورت مؤثرتری بهره‌برداری کرد.
نجیب‌الله میرزایی، مدیر عمومی ترویج، افزود که این پروژه از سوی ریاست توسعه باغداری و ریاست عمومی ترویج وزارت زراعت تمویل شده و هدف از آن حمایت از باغداران و توسعه زراعتی در این ولایت است.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب از باغداران خواسته است که با حفظ و نگهداری از تاک‌های توزیع‌شده، در تقویت و پیشرفت زراعت این ولایت سهم فعال ایفا کنند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS