نظارت هیئت وزارت زراعت از مسلخ عمومی شهر مزارشریف

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ - ۱۲:۴۶
نظارت هیئت وزارت زراعت از مسلخ عمومی شهر مزارشریف

۲۰ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری متشکل از مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی، قاری محمداکبر امینی رئیس اداری با حضور کارمندان ریاست زراعت بلخ، از مسلخ عمومی شهر مزارشریف نظارت و بررسی به عمل آوردند.
در این بررسی، موضوعاتی همچون حفظ‌الصحه محیط مسلخ و سلاخان، روش‌های صحیح پوست کردن حیوانات، انتقال گوشت ذبح‌شده با موترهای یخچالی به قصابی‌ها در زمان مناسب و ضرورت حفظ و نگهداری این مسلخ، که به عنوان یگانه مسلخ عصری در سطح زون فعالیت دارد، مورد بحث قرار گرفت. همچنین، تأکید شد که کشتار تمامی مواشی ولایت بلخ در این مسلخ می‌تواند از انتشار امراض جلوگیری کرده و سلامت شهروندان را تضمین کند.
پس از بررسی، هیئت وزارت زراعت در دفتر کاری مسلخ با اعضای کمیسیون صنف قصابان و مسئولان شرکت قراردادی دیدار نموده و درباره جلوگیری از کشتار خودسرانه حیوانات و افزایش آمار کشتار در مسلخ عمومی، که باعث افزایش عواید امارت اسلامی نیز می‌شود، گفتگو کردند. این جلسه با دعا به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با اشتراک نمایندگان ادارات دولتی، مسئولان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه برای حفاظت و تنظیم امور جنگلات افغانستان در وزارت زراعت

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی راهکارهای حفاظت و تنظیم امور جنگلات کشور و جلوگیری از قطع و قاچاق چوب، تحت ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع قدرتی وزارت زراعت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۱
Background image

آغاز روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه افتتاحیه روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور با حضور هیئت اعزامی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مسئولان اداره محلی این ولایت برگزار شد.
در این جلسه مولوی غوث. . .

BACK TO NEWS