آموزش دهقانان در مورد سبزخانه‌های کوچک در ولایت نیمروز

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ - ۱۲:۲۸
آموزش دهقانان در مورد سبزخانه‌های کوچک در ولایت نیمروز

۲۰ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز با همکاری موسسه نسل‌های آینده افغانستان، برای دهقانانی که پیش از این جهت ایجاد سبزخانه‌های کوچک سروی شده و مواد مورد نیاز را دریافت کرده بودند، برنامه آموزشی برگزار کرد.
در این برنامه، که برای ۱۲۵ خانواده سبزخانه‌دار تدویر یافت، موضوعاتی چون اهمیت سبزخانه، انواع پوشش‌های آن، برتری کاشت و برداشت محصولات سبزخانه‌ای نسبت به فضای آزاد، روش‌های کشت و نهالی‌کردن در مواد عضوی (پتماس)، کوددهی، آبیاری سبزیجات، کنترل آفات و امراض نباتی و همچنین تنظیم دمای داخلی سبزخانه آموزش داده شد.
هدف از این برنامه، ارتقای آگاهی دهقانان در مورد روش‌های معیاری زراعت در سبزخانه‌ها و افزایش تولیدات زراعتی در ولایت نیمروز عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با اشتراک نمایندگان ادارات دولتی، مسئولان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه برای حفاظت و تنظیم امور جنگلات افغانستان در وزارت زراعت

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی راهکارهای حفاظت و تنظیم امور جنگلات کشور و جلوگیری از قطع و قاچاق چوب، تحت ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع قدرتی وزارت زراعت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۱
Background image

آغاز روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه افتتاحیه روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور با حضور هیئت اعزامی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مسئولان اداره محلی این ولایت برگزار شد.
در این جلسه مولوی غوث. . .

BACK TO NEWS