فروشنده داروهای تقلبی حیوانی در میمنه شناسایی و به مراجع امنیتی معرفی شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ - ۹:۴۴
فروشنده داروهای تقلبی حیوانی در میمنه شناسایی و به مراجع امنیتی معرفی شد

یک فرد متقلب به نام گلبدین که خود را باشنده ولایت غزنی معرفی کرده است، به عنوان فروشنده داروهای تقلبی و بی‌کیفیت حیوانی در شهر میمنه شناسایی شد. وی چندین سال است که داروهای قاچاق و تقلبی را به مالداران می‌فروشد.
این فرد توسط آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب شناسایی شده و به مراجع امنیتی برای اثبات جرمش معرفی گردید.
متهم در برابر مدیریت جنایی اطمینان داده است که در آینده مرتکب چنین جرمی نخواهد شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۵:۴۹
Background image

نزدیک به ۱۷۶ هکتار باغ پسته در بادغیس احیا شد

مسوولان ریاست زراعت بادغیس می‌گویند که پس از روی کار آمدن امارت اسلامی افغانستان، نزدیک به ۱۷۶ هکتار زمین در این ولایت به باغات پسته اختصاص یافته و دوباره احیا شده است.
به گفته آنان،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۵:۴۸
Background image

بازدید رئیس زراعت تخار از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی کلفگان

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
به سلسله برنامه‌های نظارت منظم از فعالیت‌های مدیریت‌های خدمات زراعتی ولسوالی‌ها، قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار همراه با هیئت همکارش از مدیریت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۵:۴۸
Background image

بازدید از جریان اعمار فارم مرغ پروری در تخار

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از روند اعمار فارم پرورش مرغ در قریه جغتای ولسوالی خواجه غار  بازدید به عمل آوردند .
این فارم که شامل دو سالون با ظرفیت. . .

بازگشت به خبرها