نظارت از جریان تطبیق کمپاین واکسین مواشی در جوزجان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - ۱۰:۱۳
نظارت از جریان تطبیق کمپاین واکسین مواشی در جوزجان

۱۷ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
از جریان تطبیق کمپاین واکسین مواشی در ولسوالی‌های آقچه و فیض‌آباد ولایت جوزجان نظارت و کنترول صورت گرفت.
در ولسوالی فیض‌آباد، آمر مالداری و صحت حیوانی همراه با مدیر صحت حیوانی این اداره به منظور بررسی روند واکسیناسیون مواشی به این ولسوالی سفر کرده و از جریان تطبیق واکسین PPR و FMD و همچنین فعالیت دواخانه‌های محل نظارت نمودند. مسئولان ضمن تأکید بر اهمیت این کمپاین، به مشکلات مالداران رسیدگی کرده و وعده هر نوع همکاری را برای ارائه خدمات بهتر مالداری سپردند.
هدف از این کمپاین، جلوگیری از شیوع بیماری‌های طاعون و طبق در مواشی و بهبود وضعیت مالداران در این ولسوالی‌ها می‌باشد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۱:۳۸
Background image

توزیع پودر سلفر و چونه آب و آموزش تهیه لایم‌سلفر برای باغداران نهرشاهی بلخ

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در ولسوالی نهرشاهی به‌منظور تقویت باغداری و افزایش آگاهی‌های تخنیکی باغداران، مقدار لازم پودر سلفر و چونه آب را برای. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۱:۸
Background image

توزیع نهال‌های گیلاس برای احداث باغات معیاری در خوگیانی ننگرهار

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
از بودیجه انکشافی ریاست معیشت بدیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار، چهار هزار اصله نهال مثمر گیلاس برای چهل تن دهقان توزیع گردید. این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۱:۵
Background image

کمپاین استفاده از روغن زمستانی و لایم سلفر در کندز آغاز شد

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ شعبان المُعظّم ۱۴۴۷ هـ.ق
بر بنیاد پلان ریاست حفاظه نباتات و قرنطین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و به هدایت مولوی نیازمحمد عابد رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت. . .

بازگشت به خبرها