آموزش ۲۱۰ باغدار درباره تهیه ادویه‌های ترکیبی در فصل زمستان در ولسوالی یاوان، ولایت بدخشان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۳ - ۱۴:۳۴
آموزش ۲۱۰ باغدار درباره تهیه ادویه‌های ترکیبی در فصل زمستان در ولسوالی یاوان، ولایت بدخشان

۱۳ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت ولایت بدخشان در  ولسوالی یاوان به همکاری موسسه کنسرن، برای ۲۱۰ باغدار روش‌های مدیریت باغ و تهیه ادویه‌های ترکیبی را آموزش داده اند.
کنسرن، از طریق پروژه زراعتی خود در هماهنگی با مدیریت حفاظت نباتات ولسوالی یاوان، برای ۲۱۰ باغدار در سطح شش قریه این ولسوالی، روش‌های مدیریت باغ و تهیه ادویه‌های ترکیبی مانند بوردومیکسچر، بوردوپینت، بوردو پیست، روغن زمستانی و یوریا اسپری را به‌منظور وقایه و پیشگیری از خسارات آفات و امراض، آموزش داده است.
این برنامه آموزشی که با هدف ارتقای مهارت باغداران در زمینه ساخت ادویه‌های ترکیبی و مدیریت باغ در فصل زمستان برگزار شد، علاوه بر پیشگیری و کنترول آفات و امراض نباتی، می‌تواند میزان استفاده از آفت‌کش‌های نباتی را در فصل نمو کاهش دهد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۳۰
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت از پروژه‌های ساختمانی و آبیاری در کندز نظارت کرد

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی عبدالمجید مبارک رئیس تدارکات این وزارت، به ولایت کندز سفر نمود. هدف از این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۵
Background image

کمپاین‌های منظم علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» در ولایت کندز در جریان است

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از طریق بخش حفاظت نباتات، کمپاین‌هایی را علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» آغاز کرده است تا از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۴
Background image

انجام فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع آفات گدام‌ها، حفظ کیفیت گندم ذخیره‌شده و تأمین امنیت غذایی، عملیات فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه با همکاری مدیریت حفاظت نباتات و. . .

بازگشت به خبرها