شاخه‌بری و استفاده از ادویه ترکیبی بوردو پست در باغ‌های سیب سمنگان آغاز شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۳ - ۱۲:۳۳
شاخه‌بری و استفاده از ادویه ترکیبی بوردو پست در باغ‌های سیب سمنگان آغاز شد

۱۳ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
مدیریت عمومی حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان برنامه شاخه‌بری و استعمال ادویه ترکیبی بوردو پست را برای درختان سیب در مرکز این ولایت آغاز کرد.
در این برنامه که در ادامه فعالیت‌های زمستانی اجرا می‌شود، صدها درخت سیب شاخه‌بری شده و ادویه ترکیبی بوردو پست برای محافظت از درختان استعمال می‌شود. هدف از این اقدام، بهبود سلامت درختان و افزایش حاصلات باغداران عنوان شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۳۸
Background image

توزیع مرغ‌های تخمی و خوراکه برای ۲۰ فامیل بی‌بضاعت در ولسوالی استالف کابل

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری  موسسه فرهنگی، آموزشی و اجتماعی زنان ، مرغ‌های تخمی و خوراکه را برای ۲۰ فامیل بی‌بضاعت در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۲۲
Background image

توزیع ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک در کابلتوزیع ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک در کابل

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک را در ۱۴ ولسوالی این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۱۴
Background image

دیدار رئیس زراعت کندز با مسئول اقتصادی صلیب سرخ در شمال

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی نیاز محمد عابد، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، با اکرام‌الدین امیری، مسئول اقتصادی کمیته صلیب سرخ در شمال، دیدار کرد و پیرامون. . .

بازگشت به خبرها