جلوگیری از غصب یک مالچر در ولسوالی علی‌آباد کندز

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۱ - ۹:۴۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از غصب یک مالچر مهم در قریه چیپ، ولسوالی علی‌آباد جلوگیری کرد.

۱۱ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از غصب یک مالچر مهم در قریه چیپ، ولسوالی علی‌آباد جلوگیری کرد.
این اقدام به هدایت مولوی محراب‌الدین بلال رئیس زراعت و نظارت نعمت‌الله نصرت مدیر عمومی خدمات زراعتی ولسوالی علی‌آباد، در هماهنگی با ارگان‌های مربوطه انجام شد. این مالچر که به‌عنوان چراگاه حیوانات و منبع مهمی برای مالداران منطقه محسوب می‌شود، قرار بود به‌صورت غیرقانونی به زمین زراعتی و منازل مسکونی تبدیل شود.
پس از دریافت گزارش‌های مردمی درباره این مسئله، تیمی از مسئولین محلی به محل اعزام شد. بررسی‌ها نشان داد که برخی افراد قصد تصرف و تغییر کاربری این مالچر را داشتند که با مداخله فوری ریاست زراعت، این اقدام متوقف شد. همچنین به متخلفین هشدار داده شد که هرگونه اقدام مشابه با برخورد قانونی روبه‌رو خواهد شد.
این اقدام مورد استقبال مردم و شوراهای قریه قرار گرفت و آنان ضمن قدردانی از ریاست زراعت، تعهد کردند که در صورت مشاهده موارد مشابه، موضوع را گزارش دهند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS