جلسه به منظور تشخیص و تثبیت آنتن‌های مخابراتی دایر گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۰ - ۱۵:۱۱
جلسه به منظور تشخیص و تثبیت آنتن‌های مخابراتی دایر گردید

۱۰ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تشخیص و تثبیت آنتن‌های مخابراتی به سرپرستی ملا آغاجان آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری وزارت زراعت، با اشتراک نمایندگان وزارت مالیه، اداره اترا و مسئولان وزارت زراعت برگزار شد.
در این جلسه پیرامون تشخیص و تثبیت آنتن‌های مخابراتی، اجاره‌دهی زمین‌هایی که آنتن‌های مخابراتی در آن نصب شده، استفاده از جی‌آی‌اس برای تشخیص ساحات زمین‌های امارتی و انسجام در جمع‌آوری عواید آن بحث صورت گرفت.
همچنین، بر ضرورت تنظیم قراردادهای اجاره، ایجاد یک سیستم شفاف برای جمع‌آوری عواید و هماهنگی بیشتر میان نهادهای مربوطه تأکید شد. مسئولان پیشنهاد کردند که نظارت بر روند نصب آنتن‌ها تقویت گردد تا از استفاده غیرقانونی زمین‌های امارتی جلوگیری شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با اشتراک نمایندگان ادارات دولتی، مسئولان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه برای حفاظت و تنظیم امور جنگلات افغانستان در وزارت زراعت

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی راهکارهای حفاظت و تنظیم امور جنگلات کشور و جلوگیری از قطع و قاچاق چوب، تحت ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع قدرتی وزارت زراعت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۱
Background image

آغاز روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه افتتاحیه روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور با حضور هیئت اعزامی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مسئولان اداره محلی این ولایت برگزار شد.
در این جلسه مولوی غوث. . .

BACK TO NEWS