کنترول و قرنطین مواد خوراکی حیوانی وارداتی در بندر اسلام‌قلعه توسط ریاست زراعت هرات

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۷ - ۱۲:۳۸
کنترول و قرنطین مواد خوراکی حیوانی وارداتی در بندر اسلام‌قلعه توسط ریاست زراعت هرات

۷ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، به‌وسیله مدیریت قرنطین و صحت حیوانی بندر اسلام‌قلعه، در راستای کنترول و قرنطین مواد خوراکی حیوانی و سایر محصولات زراعتی وارداتی، اقدامات مؤثری انجام داده است.
در جریان این روند به تعداد ۱۴۱۶ بوجی به وزن ۶۶ تن کنجاره سویابین از کشور ارجانتین، ۸۳۵ بوجی به وزن ۲۶ تن میت میل و ۹۹۴ بوجی به وزن ۲۴ تن دی سی پی از کشور ایران، توسط شرکت گل احمد خداداد وارد شده که تحت نظارت دقیق قرنطینی بررسی گردیده است.همچنین، ۱۰۷۰ بوجی به وزن ۵۰ تن کنجاره سویابین توسط شرکت حسنا پروتئین از کشور ارجانتین وارد شده و تمام مراحل قرنطینی مطابق قوانین و مقررات اجرا شده است.
مدیریت قرنطین و صحت حیوانی بندر اسلام‌قلعه تمام این محموله‌ها را از لحاظ کیفیت و تطابق با معیارهای زراعتی و مالداری بررسی نموده و نظارت‌های لازم را برای جلوگیری از ورود هرگونه آلودگی یا بیماری احتمالی به کشور انجام داده است. این اقدامات، نقش حیاتی در حفظ سلامت عمومی و تقویت زنجیره تولید زراعتی و مالداری در کشور ایفا می‌کند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۷ - ۱۵:۴۵
Background image

پاک‌سازی ۴۰۰ هکتار زمین از ملخ‌های مراکشی در ولسوالی‌های شولگره و زاری

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از تداوم کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مراکشی در ولسوالی‌های شولگره و زاری این ولایت خبر می‌دهد.
به اساس معلومات آمریت امور زراعتی و مدیریت عمومی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۷ - ۱۰:۵۰
Background image

بازدید وزیر زراعت از مکتب و انستیتوت تنظیم آب در ازبکستان

۲۷ حمل ۱۴۰۳ هـ.ش

مولوی عطاالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفر رسمی‌اش به کشور ازبکستان از یک مکتب و انستیتوت تخصصی تنظیم آب و آبیاری در شهر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۷ - ۹:۵۲
Background image

د هلمند دکرنې رییس د سره صلیب له ولایتي رییس سره وکتل


۲۷ وری ۱۴۰۴ ه‍.ش
۱۸ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۶ه‍.ق
د هلمند دکرنې، اوبولګولو او مالدارۍ رییس مولوی نیاز محمد وهاج د خپل کار په دفتر کې د سره صلیب نړۍوالې ادارې ولایتي رییس رمضان مصري سره. . .

BACK TO NEWS