نظارت از تطبیق واکسین طبق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳ - ۱۰:۱۰
نظارت از تطبیق واکسین طبق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ

۳ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از تطبیق واکسین طبق در ولسوالی دولت‌آباد نظارت کرد. این برنامه با همکاری کلینیک‌های ساحوی و حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد انجام شد.
هیأت موظف آمریت مالداری و صحت حیوانی متشکل از داکتر رحمت‌الله الماس مدیر اپیدمیولوژی و داکتر احسان‌الله سحاب مدیر عمومی صحت حیوانی، بر این روند نظارت داشتند.
این واکسیناسیون به هدف بهبود صحت حیوانات و پیشگیری از بیماری‌های مشترک دامی در منطقه عملیاتی شده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۱:۵۱
Background image

اتحادیه قوریه‌داران هلمند امسال یک میلیون نهال مثمر تولید کرده است

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان اتحادیه قوریه‌داران ولایت هلمند می گویند که در جریان سال جاری، در همکاری با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، یک میلیون  نهال. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۱:۴
Background image

کشت قطاری گندم در ولایت پروان آغاز شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان از آغاز برنامه کشت قطاری گندم بذری در ۲۰ جریب زمین به‌عنوان قطعه نمایشی گندم در مرکز این ولایت و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۱:۳
Background image

آغاز رسمی پروژه تأمین امنیت غذایی در دو ولسوالی ولایت پکتیکا

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
در دو ولسوالی «گومل» و «جانیخیل» ولایت پکتیکا، پروژه تأمین امنیت غذایی به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی رسماً آغاز شد. این پروژه از سوی مؤسسه. . .

بازگشت به خبرها