توزیع خوراکه حیوانی و ادویه ضد پارازیت برای مالداران در دو ولسوالی ولایت کندز

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۸ - ۱۱:۱۰
توزیع خوراکه حیوانی و ادویه ضد پارازیت برای مالداران در دو ولسوالی ولایت کندز

۱۸ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با همکاری دفتر اکتید، برنامه‌ای حمایتی را برای مالداران ولسوالی‌های قلعه ذال و کلباد تطبیق کرد. در این برنامه، تعداد قابل‌توجهی از مالداران از خوراکه حیوانی و ادویه ضد پارازیت داخلی بهره‌مند شدند.
به هر مالدار، مقدار ۱۰۰ کیلوگرم غذای متراکم حیوانی، ۲۰۰ کیلوگرم کاه سفید و ۲ لیتر ادویه ضد پارازیت توزیع شد. این مواد با حضور مدیران خدمات زراعتی و مسئولان دفتر اکتید به مالداران تحویل داده شد.
هدف این برنامه، تقویت تغذیه مواشی و کاهش بیماری‌های ناشی از پارازیت‌های داخلی عنوان شده است. روند توزیع با نظارت دقیق کارمندان خدمات زراعتی ولسوالی‌ها انجام شد که رضایت مالداران را به همراه داشت.
ریاست زراعت ولایت کندز از دفتر اکتید به خاطر اجرای این برنامه سپاس‌گزاری کرده و خواستار گسترش چنین اقدامات حمایتی به سایر مناطق نیز شده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۷ - ۱۵:۴۵
Background image

پاک‌سازی ۴۰۰ هکتار زمین از ملخ‌های مراکشی در ولسوالی‌های شولگره و زاری

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از تداوم کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مراکشی در ولسوالی‌های شولگره و زاری این ولایت خبر می‌دهد.
به اساس معلومات آمریت امور زراعتی و مدیریت عمومی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۷ - ۱۰:۵۰
Background image

بازدید وزیر زراعت از مکتب و انستیتوت تنظیم آب در ازبکستان

۲۷ حمل ۱۴۰۳ هـ.ش

مولوی عطاالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفر رسمی‌اش به کشور ازبکستان از یک مکتب و انستیتوت تخصصی تنظیم آب و آبیاری در شهر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۷ - ۹:۵۲
Background image

د هلمند دکرنې رییس د سره صلیب له ولایتي رییس سره وکتل


۲۷ وری ۱۴۰۴ ه‍.ش
۱۸ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۶ه‍.ق
د هلمند دکرنې، اوبولګولو او مالدارۍ رییس مولوی نیاز محمد وهاج د خپل کار په دفتر کې د سره صلیب نړۍوالې ادارې ولایتي رییس رمضان مصري سره. . .

BACK TO NEWS